mooi oude Wayangpop met rood hoofddekselBieden
Kenmerken
Beschrijving
Eten op Aarde Linda Roodenburg
Uitg Pereboom 2007
Van oeroude boeddhistische eetprincipes tot parttime vleesverlaters, van Thaise poffertjespan tot Japanse picknickdoos, van gedroogde kakkerlak tot witte truffel
Linda Roodenburg, auteur van het succesvolle Rotterdams Kookboek, verzamelde over de hele werend informatie in woord en beeld over eten. Zij fotografeerde, noteerde, nam van alles mee naar huis voor nader onderzoek en vulde haar kennis aan met informatie die zij aantrof in informatieve verslagen van reizigers uit vorige eeuwen. Eten op Aarde is het rijk ge ustreerde en wetenswaardige verslag van haar bevindingen. Vanuit verrassende invalshoeken schrijft zij in toegankelijke stijl over eettradities, producten en ingredi en uit de hele wereld. Religie en voedselvoorschriften, de historische band tussen eetculturen en de verhalen achter bijzondere ingredi en en kookgerei passeren de revue. Oude en nieuwe theorie over voedsel en gezondheid komen aan de orde en laten zien dat sommige moderne inzichten te herleiden zijn tot oeroude principes. Wie niet alleen wil lezen over onalledaagse specerijen en ingredi en, maar ze zelf wil proeven, vindt in dit boek recepten die zelfs de meest doorgewinterde culi's zullen verrassen.
Uitg Pereboom 2007
Van oeroude boeddhistische eetprincipes tot parttime vleesverlaters, van Thaise poffertjespan tot Japanse picknickdoos, van gedroogde kakkerlak tot witte truffel
Linda Roodenburg, auteur van het succesvolle Rotterdams Kookboek, verzamelde over de hele werend informatie in woord en beeld over eten. Zij fotografeerde, noteerde, nam van alles mee naar huis voor nader onderzoek en vulde haar kennis aan met informatie die zij aantrof in informatieve verslagen van reizigers uit vorige eeuwen. Eten op Aarde is het rijk ge ustreerde en wetenswaardige verslag van haar bevindingen. Vanuit verrassende invalshoeken schrijft zij in toegankelijke stijl over eettradities, producten en ingredi en uit de hele wereld. Religie en voedselvoorschriften, de historische band tussen eetculturen en de verhalen achter bijzondere ingredi en en kookgerei passeren de revue. Oude en nieuwe theorie over voedsel en gezondheid komen aan de orde en laten zien dat sommige moderne inzichten te herleiden zijn tot oeroude principes. Wie niet alleen wil lezen over onalledaagse specerijen en ingredi en, maar ze zelf wil proeven, vindt in dit boek recepten die zelfs de meest doorgewinterde culi's zullen verrassen.
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
10x bekeken
0x bewaard
Sinds 5 sep '25
Advertentienummer: m2307834214
Populaire zoektermen
emotionele gezondheidgezondheid uit de apotheek van god1 op 1 dieetvoeding en fysieke degeneratiecambridge dieetontstekingsremmende voedingde tao van gezondheidmoerman dieetvoeding bij gezondheid en ziektemoerman dieetvrijheid van voedingfit met voedingvoeding die schaadtcambridge dieetoleg cassini in Antieke sieradenfriese kleding in Schoenenfauteuil dierenprint in Fauteuilsgratis lasapparaat in Gereedschap | Lasapparatenzip nardo grey in Scooters | Piaggiokippenpakken in Carnavalskleding en Feestkledingstaande schijfjeslamp in Buitenverlichtingzeef hout in Overige Doe-het-zelf en Verbouwnijntje vuelta in Overige Verzamelendiddl verzameling in Diddl