Middeleeuws Panorama Auteur: R. Bartlett Taal: Nederlands.Bieden
Hete rook de basis voor low & slow barbecue.
120sinds 6 jul. '25, 22:26
Bieden
Ophalen of Verzenden
Verzenden voor € 6,95
Kenmerken
Beschrijving
Hete rook de basis voor low & slow barbecue.
Auteur: Jeroen Hazebroek Taal: Nederlands.
Uitgever: Fontaine Uitgevers
Auteur: Jeroen Hazebroek Leonard Elenbaas
Samenvatting.
Heet roken is een traditie die bij ons, in Noordwest-Europa, vooral met vis wordt geassocieerd: denk aan gerookte zalm en makreel. In Amerika is een mengvorm ontstaan van die Europese traditie en de lokale manier van grillen en langzaam garen boven houtvuur: de Amerikaanse barbecuekeuken. Jeroen Hazebroek en Leonard Elenbaas gingen op reis om meer over deze low & slow barbecuemethode te leren. In dit boek leggen ze stap voor stap de basis uit zodat je nu ook thuis aan de slag kunt. Welke apparatuur kun je gebruiken? Wat voor handgereedschap heb je nodig en welke brandstof is het best? Welke soorten en welke delen van vlees en vis laten zich goed roken? Jeroen en Leonard, die eerder samen Hete kolen en Hete vuren schreven, belichten het onderwerp grondig en laten alle facetten van low & slow barbecue aan bod komen. Jeroen Hazebroek is barbecuekok en kookt van jongs af aan op open vuur. Met zijn bedrijf Het Kookvuur verzorgt hij cateringen, demonstraties en workshops met barbecues en kamado's. Jeroen beheert de populaire website BBQ-Forum. Leonard Elenbaas is kok en eigenaar van Pure Passie On Tour. Hij kookt met de Big Green Egg op locatie van het Westland tot in Azië.
de basis voor low & slow barbecue
Jeroen Hazebroek is barbecuekok en kookt van jongs af aan op open vuur. Met zijn bedrijf Het Kookvuur verzorgt hij cateringen, demonstraties en workshops met barbecues en kamado's. Jeroen beheert de populaire website BBQ-Forum. Co-auteur Leonard Elenbaas is kok en eigenaar van Pure Passie On Tour. Hij kookt met de Big Green Egg op locatie van het Westland tot in Azië. Heet roken is een traditie die bij ons, in Noordwest-Europa, vooral met vis wordt geassocieerd: denk aan gerookte zalm en makreel. In Amerika is een mengvorm ontstaan van die Europese traditie en de lokale manier van grillen en langzaam garen boven houtvuur: de Amerikaanse barbecuekeuken. Jeroen Hazebroek en Leonard Elenbaas gingen op reis om meer over deze low & slow barbecuemethode te leren. In Hete rook, de basis voor low & slow barbecue leggen ze stap voor stap de basis uit zodat je nu ook thuis aan de slag kunt.
Welke apparatuur kun je gebruiken? Wat voor handgereedschap heb je nodig en welke brandstof is het best? Welke soorten en welke delen van vlees en vis laten zich goed roken? Jeroen en Leonard, die eerder samen Hete Kolen en Hete vuren schreven, belichten het onderwerp grondig en laten alle facetten van low & slow barbecue aan bod komen.
Auteur: Jeroen Hazebroek Taal: Nederlands.
Uitgever: Fontaine Uitgevers
Auteur: Jeroen Hazebroek Leonard Elenbaas
- Nederlands
- Hardcover
- 9789059567504
- 23 juni 2017
- 224 pagina's
Samenvatting.
Heet roken is een traditie die bij ons, in Noordwest-Europa, vooral met vis wordt geassocieerd: denk aan gerookte zalm en makreel. In Amerika is een mengvorm ontstaan van die Europese traditie en de lokale manier van grillen en langzaam garen boven houtvuur: de Amerikaanse barbecuekeuken. Jeroen Hazebroek en Leonard Elenbaas gingen op reis om meer over deze low & slow barbecuemethode te leren. In dit boek leggen ze stap voor stap de basis uit zodat je nu ook thuis aan de slag kunt. Welke apparatuur kun je gebruiken? Wat voor handgereedschap heb je nodig en welke brandstof is het best? Welke soorten en welke delen van vlees en vis laten zich goed roken? Jeroen en Leonard, die eerder samen Hete kolen en Hete vuren schreven, belichten het onderwerp grondig en laten alle facetten van low & slow barbecue aan bod komen. Jeroen Hazebroek is barbecuekok en kookt van jongs af aan op open vuur. Met zijn bedrijf Het Kookvuur verzorgt hij cateringen, demonstraties en workshops met barbecues en kamado's. Jeroen beheert de populaire website BBQ-Forum. Leonard Elenbaas is kok en eigenaar van Pure Passie On Tour. Hij kookt met de Big Green Egg op locatie van het Westland tot in Azië.
de basis voor low & slow barbecue
Jeroen Hazebroek is barbecuekok en kookt van jongs af aan op open vuur. Met zijn bedrijf Het Kookvuur verzorgt hij cateringen, demonstraties en workshops met barbecues en kamado's. Jeroen beheert de populaire website BBQ-Forum. Co-auteur Leonard Elenbaas is kok en eigenaar van Pure Passie On Tour. Hij kookt met de Big Green Egg op locatie van het Westland tot in Azië. Heet roken is een traditie die bij ons, in Noordwest-Europa, vooral met vis wordt geassocieerd: denk aan gerookte zalm en makreel. In Amerika is een mengvorm ontstaan van die Europese traditie en de lokale manier van grillen en langzaam garen boven houtvuur: de Amerikaanse barbecuekeuken. Jeroen Hazebroek en Leonard Elenbaas gingen op reis om meer over deze low & slow barbecuemethode te leren. In Hete rook, de basis voor low & slow barbecue leggen ze stap voor stap de basis uit zodat je nu ook thuis aan de slag kunt.
Welke apparatuur kun je gebruiken? Wat voor handgereedschap heb je nodig en welke brandstof is het best? Welke soorten en welke delen van vlees en vis laten zich goed roken? Jeroen en Leonard, die eerder samen Hete Kolen en Hete vuren schreven, belichten het onderwerp grondig en laten alle facetten van low & slow barbecue aan bod komen.
Advertentienummer: m2286345048
Populaire zoektermen
hobby fotograaf gezochthobby horse wedstrijdhobby horse wedstrijdenhobby excellent 1996het complete hobby handboek tekenen en schilderenhobby excellent 1998rotterdam door de tijdhobby tuinhobby projecthobby academiehobby schilderhobby bulletinhobby excellent 2012hobby bureaugrote wandklok in Woonaccessoires | Klokkenhusky labrador in Honden | Niet-rashondenkittens eemnes in Schilders en Behangerskerstman pak in Carnavalskleding en Feestkledingtaft gordijnen in Stoffering | Gordijnen en Lamellenfietsplaatje in Overige Verzamelenfox warrior s 12 ft in Hengelsport | Karpervissenambika ambika in Jurkenplaymobil jaren 80 in Speelgoed | Playmobilfcr in Tuning en Styling