Proef de zee - Koken met zeewier - 9789089897961
Kenmerken
Beschrijving
Zeewier wordt door zowel wetenschappers als foodies gezien als hét ingrediënt van de toekomst. Het is lekker, veelzijdig, duurzaam en het bevat de vijfde smaak, umami. Bovendien heeft het eten van zeewier een positief effect op je gezondheid, omdat het vitaminen, mineralen, antioxidanten en goede vetten bevat. Daarnaast wordt er hard gewerkt om zeewieren duurzaam te kweken. In Nederland zijn al zo'n twaalf verschillende soorten zeewier te koop, allemaal verschillendvan uiterlijk, smaak en bereidingswijze.
In Proef de zee zet Anne Fleur Sanders de eigenschappen van de verschillende wieren op een rij en geeft ze verrassende recepten van vegetarische gerechten zoals zeespaghetti met burrata, geroosterde tomaatjes en basilicum, van gerechten waarin wieren worden gecombineerd met vis, schaal- of schelpdieren zoals aramesalade met forel en gemberdressing en van zoete gerechten zoals chlorellameringues.
- Wij verkopen uitsluitend échte boeken.
- Boeken zijn nieuw & ongelezen, omslag kan een kleine beschadiging hebben.( krasje, deukje of vouwtje)
- Zie tevens onze overige advertenties, altijd een ruime keuze nieuwe boeken.
- Maximaal 1 x verzendkosten bij een bestelling van meerdere boeken.
- Contact ; voorneboek@outlook.com
- Bezorging wordt gedaan door DHL met track&trace