Favoriete recepten uit het eetcafé (Hans Horsten)
Kenmerken
Beschrijving
Favoriete recepten uit het eetcafé (Hans Horsten)
Onder de noemer 'eetcafé' vallen alle kleinschalige eetgelegenheden, die als paddenstoelen uit de grond zijn verrezen in de Nederlandse (meestal) grote steden. Met veel gevoel voor de aan verandering onderhevige eetculturen, zijn de eigenaars/koks van dit type eethuis min of meer trendsetters, zij spelen volkomen in op de hedendaagse vraag naar goede en anders dan andere dagschotels. Vaak ook worden in deze moderne 'proeflokalen' culinaire 'nieuwtjes' aangeboden en als die gehoor vinden, is de zoveelste nieuwe eettrend geboren. Auteur heeft een bijzonder aardige keuze gemaakt uit de meest gewaardeerde gerechten, die ook in eigen keuken klaar te maken zijn. Duidelijke receptuur voor ontbijt-, lunch-, hoofd-, en nagerechten. De zwart-witte illustraties zijn strak en eenvoudig, maar juist daardoor trefzeker en opvallend. De per provincie geselecteerde gelegenheden zijn een persoonlijke keuze van de schrijver, die kennelijk heel veel buitenshuis eet en het gebodene weet te waarderen. Met alfabetisch register.
Paperback, 119 pag., geïllustreerd, register
Uitg. Kosmos – Z&K, 1994
ISBN 9789021524337/9021524333
· Alleen verzenden, niet ophalen
· Op biedingen die te laag zijn wordt niet gereageerd
· Op biedingen die acceptabel zijn wordt snel gereageerd
· Boeken worden na ontvangst van betaling meteen verstuurd