Amerikaans koken. Originele regionale recepten
Kenmerken
Beschrijving
Amerikaans koken. Originele regionale recepten
(Kenna Lach Bifani & Miranda Whyte)
Amerikaans koken zo doe je dat
Originele regionale uit de U.S.A.
De beste Amerikaanse recepten onderverdeeld naar regio's
Handig voor allerlei gelegenheden, van het intieme etentje tot de meest uitgebreide party
Alle maten en gewichten omgerekend naar metrisch stelsel
Geïllustreerd met 40 kleurenfoto's en illustraties
De inhoud van tal van Nederlandstalige kookboeken ontloopt elkaar niet bijzonder veel. Veel variaties op een of enkele thema's, en nogal eens hetzelfde of bijna hetzelfde met iets andere woorden. Dat alles geldt bepaald niet voor Amerikaans koken. Dit prachtig uitgegeven boek vertelt helder en duidelijk over de verschillende Amerikaanse keukens. Amsterdam herbergt sinds enige tijd een restaurant dat zich op de cajun-keuken van de kust van de Golf van Mexico toelegt. Daarin en rond New Orleans - behoort eten tot het belangrijkste en prettigste dat het leven heeft te bieden. En dat is aan de gerechten goed te proeven. De cajun-keuken maar ook de talrijke andere keukens van Amerika gaan door dit boek voor ons leven. De meeste recepten zijn eenvoudig: het resultaat is haast altijd heerlijk. De paginagrote foto's noden direct aan de slag te gaan.
Bayou-gebied: Creoolse en Cajunkeuken
Het zuidwesten: de tex-mex keuken
De kust van de Grote Oceaan
Hawai
Het middenwesten
Het noordoosten: Nieuw Engeland en de Midden-Atlantische Staten
Het zuiden
Andere typische Amerikaanse gerechten
Dranken
Gebonden met stofomslag, 176 pag., geïllustreerd, register
Uitg. Trendboek, 1987
ISBN 9051350201
* Alleen verzenden, niet ophalen
* Op biedingen die te laag zijn wordt niet gereageerd
* Op biedingen die acceptabel zijn wordt snel gereageerd
* Boeken worden na ontvangst van betaling meteen verstuurd