De Japanse Keuken - licht, verfijnd, gezond
Kenmerken
Beschrijving
De Japanse Keuken - licht, verfijnd, gezond
(Kiyoko Konishi)
In dit kookboek vindt u een kleur aan authentieke Japanse recepten. Karakteristiek voor de gerechten is de korte verhittingstijd, waardoor waardevolle vitaminen en mineralen niet verloren gaan en de diverse ingrediënten hun natuurlijke smaak en kleur behouden. Voeg daarbij de prachtige fantasievolle presentatie waarin de Japanners uitblinken en u hebt een keuken die in alle opzichten voldoet aan de hoogste eisen van smakelijkheid, gezondheid en presentatie.
Rijstgerechten
Soepen
Eenpanskoken aan tafel
Vlees
Zeevis, schaal- en schelpdieren
Groenten
Gerechten met tofu, eieren en mie
Sojasaus
Gezonde menu’s
Feest
Paperback, 128 pag., geïllustreerd, register
Uitg. Spectrum, 2000
ISBN 9789027468963/9027468966
· Alleen verzenden, niet ophalen
· Op biedingen die te laag zijn wordt niet gereageerd
· Op biedingen die acceptabel zijn wordt snel gereageerd
· Boeken worden na ontvangst van betaling meteen verstuurd