Zalm (Maxine Clark)
Kenmerken
Beschrijving
Zalm (Maxine Clark)
Heerlijke recepten voor een fantastische vis. Zalm is de koning van de vissen - gerookt of vers, in filets of moten bereid, of, voor een speciale gelegenheid, schitterend in zijn geheel. Met zijn prachtige oranjerode kleur en heerlijk romige smaak is dit de vis waarvan iedereen houdt. Lichte en luchtige zalmschotels zijn een perfecte eerste gang. Hoofdgerechten met meer substantie variëren van eenvoudig tot zeer stijlvol. Probeer koude gepocheerde zalm met mayonaise en zoetzure komkommer, of met thee gerookte zalm met avocadosalsa. Maar u kunt ook kiezen voor een verbazende hele zalm uit de oven, of een die in een zoutkorst is gestoomd. Een boek om van te smullen, boordevol makkelijke en stijlvolle recepten voor de mooiste vis van de wereld.
Licht en luchtig
Super voorgerechten
Flensjes, omeletten en taarten
Rijst en pasta
Hoofdgerechten
Gebonden met stofomslag, 64 pag., geïllustreerd, register
Uitg. Lantaarn, 2001
ISBN 9789054261858
· Alleen verzenden, niet ophalen
· Op biedingen die te laag zijn wordt niet gereageerd
· Op biedingen die acceptabel zijn wordt snel gereageerd
· Boeken worden na ontvangst van betaling meteen verstuurd