Rest best (kliekjes)
Kenmerken
Beschrijving
Rest best
(Patrick Jaros & Günter Beer)
Het overkomt jou ongetwijfeld ook wel eens: je werpt een hongerige blik in de koelkast en treft daarin niets anders aan dan een prei die zijn beste tijd heeft gehad, een bijna leeg pak yoghurt en restanten van de maaltijd van gisteren.
Blijf gewoon thuis en sla dit bijzondere kookboek open om te ontdekken hoe je met restjes heerlijke gerechten op tafel kunt toveren.
Aan de hand van geïllustreerde ingrediëntenlijsten vind je altijd een recept dat aansluit bij de restjes die jij in huis hebt. En dankzij de heldere uitleg en de duidelijke stap-voor-stapfoto's zijn de gerechten eenvoudig te bereiden.
Bereiden in pot en glas
Conserveren
Gisteren goed – vandaag beter
Koken met restjes
Variaties op bekende gerechten
Receptenregister
Ingrediëntenregister
Hoeveel tijd heb je?
Recepten gerangschikt naar hun bereidingstijd
Gebonden, 256 pag., geïllustreerd, register
Uitg. Love Food/Parragon, 2009
ISBN 9781407556116
· Alleen verzenden, niet ophalen
· Op biedingen die te laag zijn wordt niet gereageerd
· Op biedingen die acceptabel zijn wordt snel gereageerd
· Boeken worden na ontvangst van betaling meteen verstuurd