85 Recepten uit de Indische en Chinese keuken
Kenmerken
Beschrijving
85 Recepten uit de Indische en Chinese keuken
(O. Furrer)
Veel mensen willen om uiteenlopende redenen minder vlees eten. Dit kookboekje past zich daarbij aan door zowel vegetarische als vlees-, vis- en kiprecepten te geven.
Het zijn allemaal gerechten uit de Indonesische en Chinese keuken. Er zijn recepten voor hoofdgerechten, bijgerechten als zoetzuur e.d. en voor Indische lekkernijen. Per bladzijde één recept, de ingrediëntenlijst is overzichtelijk, de bereidingswijze is kort maar duidelijk beschreven.
Er worden geen ingewikkelde kooktechnieken toegepast en men is zoveel mogelijk uitgegaan van goed verkrijgbare ingrediënten.
Het boek is royaal geïllustreerd met sepiakleurige pentekeningen van Indonesische tafereeltjes. Met verklarende woordenlijst en een Indonesisch en een Nederlands register.
Groentegerechten
Vleesgerechten
Kipgerechten
Vis- en garnalengerechten
Meelspijzen
Eiergerechten
Voorgerechten
Nagerechten
Sambals
Gebonden, 128 pag., geïllustreerd, register
Uitg. Omega, 1979
ISBN 9060573668
Alleen verzenden, niet ophalen
Op biedingen die te laag zijn wordt niet gereageerd
Op biedingen die acceptabel zijn wordt snel gereageerd
Boeken worden na ontvangst van betaling meteen verstuurd