De lekkerste wildgerechten
Kenmerken
Beschrijving
De lekkerste wildgerechten
(Sylvia Morren en Pascal Mohr)
Eenvoudig, lekker en gezond koken met wild en gevogelte
Wild en gevogelte bieden ongekende culinaire mogelijkheden . geroosterd, gestoofd of gebraden, altijd vormen ze de basis van een heerlijke maaltijd. In dit boek vindt u een ruime keuze aan heerlijke recepten; van eend met sinaasappel en fazant met zwarte bessen tot reefilet met kruiden, Alle recepten worden stap voor stap beschreven en de ingrediënten duidelijk opgesomd. bovendien krijgt u extra informatie, zoals de bereidingstijd, het aantal kilocalorieën, het cholesterol- en vetgehalte enz... Ten slotte krijgt u ook tips i.v.m. aangepaste wijnen, garnituur, kruiden en specerijen en marinades. Kortom, dit boek laat wild en gevogelte culinair tot zijn recht komen !
De geheimen van een gezonde en evenwichtige voeding
Van de theorie naar de praktijk:
Kip
Haan
Piepkuiken
Kalkoen
Jonge kalkoen
Parelhoentje
Eend
Konijn
Fazant
Everzwijn
Patrijs
Haas
Jong everzwijn
Hert
Ree
Hinde
Struisvogel
Gans
Kwartel
Duif
Wild en gevogelte op smaak afmaken: de kunst van het kruiden
Gebonden, 124 pag., geïllustreerd, register
Uitg. Zuidnederlandse Uitgeverij, 2002
ISBN 9789043806930
Alleen verzenden, niet ophalen
Op biedingen die te laag zijn wordt niet gereageerd
Op biedingen die acceptabel zijn wordt snel gereageerd
Boeken worden na ontvangst van betaling meteen verstuurd