De lekkerste wildgerechten

Bieden
Verzenden
482sinds 6 jul. '24, 16:34
Deel via
of

Kenmerken

Jaar (oorspr.)2002
Productnummer (ISBN)9789043806930
ConditieGelezen
AuteurSylvia Morren en Pascal Mohr
TypeHoofdgerechten, Voorgerechten en Soepen, Tapas, Hapjes en Dim Sum

Beschrijving

De lekkerste wildgerechten

(Sylvia Morren en Pascal Mohr)

Eenvoudig, lekker en gezond koken met wild en gevogelte

Wild en gevogelte bieden ongekende culinaire mogelijkheden . geroosterd, gestoofd of gebraden, altijd vormen ze de basis van een heerlijke maaltijd. In dit boek vindt u een ruime keuze aan heerlijke recepten; van eend met sinaasappel en fazant met zwarte bessen tot reefilet met kruiden, Alle recepten worden stap voor stap beschreven en de ingrediënten duidelijk opgesomd. bovendien krijgt u extra informatie, zoals de bereidingstijd, het aantal kilocalorieën, het cholesterol- en vetgehalte enz... Ten slotte krijgt u ook tips i.v.m. aangepaste wijnen, garnituur, kruiden en specerijen en marinades. Kortom, dit boek laat wild en gevogelte culinair tot zijn recht komen !

De geheimen van een gezonde en evenwichtige voeding

 

Van de theorie naar de praktijk:

Kip

Haan

Piepkuiken

Kalkoen

Jonge kalkoen

Parelhoentje

Eend

Konijn

Fazant

Everzwijn

Patrijs

Haas

Jong everzwijn

Hert

Ree

Hinde

Struisvogel

Gans

Kwartel

Duif

 

Wild en gevogelte op smaak afmaken: de kunst van het kruiden

 

Gebonden, 124 pag., geïllustreerd, register

Uitg. Zuidnederlandse Uitgeverij, 2002

ISBN 9789043806930

 

 

Alleen verzenden, niet ophalen

Op biedingen die te laag zijn wordt niet gereageerd

Op biedingen die acceptabel zijn wordt snel gereageerd

Boeken worden na ontvangst van betaling meteen verstuurd

Advertentienummer: a1503458680