Koken met de magnetron
Kenmerken
Beschrijving
Koken met de magnetron
Met vele praktische en waardevolle tips
Het koken met de magnetron is gemakkelijk, snel en efficiënt, maar men moet zich eerst vertrouwd maken met de eigen manier van koken waar dit apparaat om vraagt.
Voor gezinnen met opgroeiende kinderen en dus onregelmatige etenstijden is de magnetron een uitkomst.
Dit boek wilt u vertrouwd maken met de specifieke werking van de magnetron, et de eisen die het aan u als kok(kin), maar ook aan uw servies stelt.
Duidelijke overzichten met kooktijden voor vlees, groenten, rijst en deegwaren helpen u om de maaltijden zo vlug en lekker mogelijk klaar te maken.
De magnetron: informatie en kooktips
De magnetron en de voedselbereiding: eenvoudige gerechten, soepen, snacks en hartige hapjes, vleesgerechten, vis- en zeebanket, groenten, rijst en deegwaren, sauzen
Paperback, 112 pag., register
Uitg. Hema, 1989
ISBN: geen
Alleen verzenden, niet ophalen
Op biedingen die te laag zijn wordt niet gereageerd
Op biedingen die acceptabel zijn wordt snel gereageerd
Boeken worden na ontvangst van betaling meteen verstuurd