Emotionele gezondheid 9789021587004 T. Goleman-Bennett€ 15,90
Het Aspergeboek 9789077692318 H. van Ham
€ 12,45
Verzenden
50sinds 4 sep. '24, 16:46
Kenmerken
AuteurH. van Ham
ConditieGelezen
Productnummer (ISBN)9789077692318
Jaar (oorspr.)2012
Beschrijving
BoekenBalie maakt van tweedehands jouw eerste keuze. Met een Trustscore van 4,8 (excellent) en 30 dagen retour garantie maken we dat iedere dag waar.
Titel: Het Aspergeboek
Auteur: H. van Ham
ISBN: 9789077692318
Conditie: Echt gebruikt
De Romeinen waren al dol op deze roomwitte stengels en cultiveerden de wilde asperge tot de edele Asparagus officinalis die we vandaag nog steeds kennen. Asperges uit het vuistje of in kleine pannenkoekjes gerold vormden de aanzet tot overvloedige feestmaaltijden. In 304 na Christus legde keizer Diocletianus de maximumprijs van de asperge zelfs per decreet vast.
Ook nu nog worden de asperges als een ware delicatesse beschouwd. Er zijn slechts weinig groenten die zich op zoveel manieren laten variëren, combineren en serveren. In Het aspergeboek worden alle facetten van deze exquise groente belicht: herkomst, teelt en bereiding. Het aspergeboek bevat tal van recepten waarmee iedereen aan de slag kan: van eenvoudige recepten tot de meer creatieve en luxueuze recepten. De schitterende fotografie begeleidt zowel de receptuur als de uitleg over teelt en oogst.
Wiel Basten is publicist en pr-adviseur, schrijft culinaire producties en is vanaf de oprichting van de Cuisine Culinaire Nederland in 1972 een enthousiaste hobbykok en chef de fourneau van een kookclub.
Titel: Het Aspergeboek
Auteur: H. van Ham
ISBN: 9789077692318
Conditie: Echt gebruikt
De Romeinen waren al dol op deze roomwitte stengels en cultiveerden de wilde asperge tot de edele Asparagus officinalis die we vandaag nog steeds kennen. Asperges uit het vuistje of in kleine pannenkoekjes gerold vormden de aanzet tot overvloedige feestmaaltijden. In 304 na Christus legde keizer Diocletianus de maximumprijs van de asperge zelfs per decreet vast.
Ook nu nog worden de asperges als een ware delicatesse beschouwd. Er zijn slechts weinig groenten die zich op zoveel manieren laten variëren, combineren en serveren. In Het aspergeboek worden alle facetten van deze exquise groente belicht: herkomst, teelt en bereiding. Het aspergeboek bevat tal van recepten waarmee iedereen aan de slag kan: van eenvoudige recepten tot de meer creatieve en luxueuze recepten. De schitterende fotografie begeleidt zowel de receptuur als de uitleg over teelt en oogst.
Wiel Basten is publicist en pr-adviseur, schrijft culinaire producties en is vanaf de oprichting van de Cuisine Culinaire Nederland in 1972 een enthousiaste hobbykok en chef de fourneau van een kookclub.
Waarom je bij BoekenBalie moet zijn voor al je tweedehands boeken:
- Bestel je voor 15:00 uur? Dan vliegt het dezelfde dag nog jouw kant op!
- Meer dan 400.000 tweedehands boeken om uit te kiezen
- We checken alle boeken eigenhandig
- Vanaf 40 euro of bij 4 boeken is de verzending op onze rekening
- 30 dagen retourgarantie
Website
boekenbalie.nlAdvertentienummer: a1505279188
Populaire zoektermen
oma keasberry in KookboekenKookboeken in Boekenescoffier in Kookboekenbeb vuyk in Kookboekenbeukers bakken in Kookboekenmiljuschka in Kookboekenkookbijbels in Kookboekenproject gezond boek in Kookboekenwannee kookboek in Kookboekenkitchenaid in Kookboekenconimex in Kookboekenclaudia roden in Kookboekeneugen pauli in Kookboekenjamie oliver 5 ingrediënten in Kookboekenhobby caravan 540fotolijst 25 x 25zwiebelmuster servies in Servies los2 zonnepanelen met stekkeranaloge voltmeterbadkamer sanitairreebok schoenenoven 60 40brunapolo 9 in Auto's