Ik wou dat ik een vogel was 9789021679976€ 31,30
Het vleesboek 9789043900454 L. Hamer
150sinds 8 okt. '24, 07:57
€ 10,90
Verzenden
Kenmerken
AuteurL. Hamer
ConditieZo goed als nieuw
Productnummer (ISBN)9789043900454
Jaar (oorspr.)1999
Beschrijving
BoekenBalie maakt van tweedehands jouw eerste keuze. Met een Trustscore van 4,8 (excellent) en 30 dagen retour garantie maken we dat iedere dag waar.
Titel: Het vleesboek
Auteur: L. Hamer
ISBN: 9789043900454
Conditie: Als nieuw
Het Vleesboek is een zeer informatief boek over vlees en vleesproducten zoals die bij de ambachtelijke slagers te vinden zijn. Het boek volgt de seizoenen zoals die ook in de slagerij gelden. Zo wordt in de winter aandacht besteed aan varkensvlees en truffels, in het voorjaar aan kalfs- en lamsvlees, in de zomer aan rundvlees en in het najaar aan konijn en gevogelte en het maken van patés en terrines. Naast de recepten is er veel productinformatie. Over het kopen, bewaren en bereiden van vlees, over het belang van vet in het vlees (in ieder geval een beetje), maar ook over slagerijtechnieken als pekelen en roken en over de eeuwenoude techniek van het 'langzame koken'. Ook is er ruimte gemaakt voor informatie over truffels en truffelrecepten. De vele gemakkelijke én moeilijke, beproefde recepten, veelal ontleend aan de Franse keuken steunen op jarenlange slagerij- en kookervaring. De recepten zijn rijkelijk voorzien van foto's van voorbereiding en de bereiding en natuurlijk zijn ook de gerechten afgebeeld. De foto's zijn niet alleen mooi maar vooral ook zeer verhelderend wat de kans van slagen vergroot. Dit alles maakt Het Vleesboek een', verrijking voor de kookboekenkast van iedere 'vleesliefhebber'.
Titel: Het vleesboek
Auteur: L. Hamer
ISBN: 9789043900454
Conditie: Als nieuw
Het Vleesboek is een zeer informatief boek over vlees en vleesproducten zoals die bij de ambachtelijke slagers te vinden zijn. Het boek volgt de seizoenen zoals die ook in de slagerij gelden. Zo wordt in de winter aandacht besteed aan varkensvlees en truffels, in het voorjaar aan kalfs- en lamsvlees, in de zomer aan rundvlees en in het najaar aan konijn en gevogelte en het maken van patés en terrines. Naast de recepten is er veel productinformatie. Over het kopen, bewaren en bereiden van vlees, over het belang van vet in het vlees (in ieder geval een beetje), maar ook over slagerijtechnieken als pekelen en roken en over de eeuwenoude techniek van het 'langzame koken'. Ook is er ruimte gemaakt voor informatie over truffels en truffelrecepten. De vele gemakkelijke én moeilijke, beproefde recepten, veelal ontleend aan de Franse keuken steunen op jarenlange slagerij- en kookervaring. De recepten zijn rijkelijk voorzien van foto's van voorbereiding en de bereiding en natuurlijk zijn ook de gerechten afgebeeld. De foto's zijn niet alleen mooi maar vooral ook zeer verhelderend wat de kans van slagen vergroot. Dit alles maakt Het Vleesboek een', verrijking voor de kookboekenkast van iedere 'vleesliefhebber'.
Waarom je bij BoekenBalie moet zijn voor al je tweedehands boeken:
- Bestel je voor 15:00 uur? Dan vliegt het dezelfde dag nog jouw kant op!
- Meer dan 400.000 tweedehands boeken om uit te kiezen
- We checken alle boeken eigenhandig
- Vanaf 40 euro of bij 4 boeken is de verzending op onze rekening
- 30 dagen retourgarantie
Website
boekenbalie.nlAdvertentienummer: a1506490398
Populaire zoektermen
Kookboekenoude kookboekentime life kookboekenslowcooker kookboekenkookboeken gezochtoude kookboekenindische kookboekenkookboekenindonesische kookboekenjumbo kookboekenkookboekenkookboeken gezochtgezocht kookboekenkookboeken colruytbose geluidsinstallatie in Luidsprekerseuropese in Vogels | Overige Vogelsgebruikte metalen roosters in Metalendr martens 38 in Schoenenaudi bus in Audiyaya home in Lampen | Hanglampenfranse stoelen in Antiek | Meubels | Stoelen en Bankenbauknecht tgv in Kookplatenaudio acoustic in Luidsprekerswinschoten kleding in Schoenen