Kenmerken
Beschrijving
De vegetarische optie – een dagje zonder vlees
(Simon Hopkinson)
Na een succesvolle carrière als chef-kok in Londen heeft Simon Hopkinson zich helemaal overgegeven aan zijn passie: schrijven. Hij heeft meerdere inspirerende boeken op zijn naam staan, waaronder Roast chicken and other stories, dat door zijn vakgenoten werd verkozen tot het nuttigste kookboek aller tijden.
De vegetarische optie is een kookboek boordevol gerechten zonder vlees of vis - voor wie eens een dagje zonder wil. Simon Hopkinson laat zien dat je met goede, seizoensgebonden ingrediënten en de juiste smaakcombinaties, zulke heerlijke smaken op je bord terugvindt dat je dat stukje vlees of vis helemaal niet mist!
Het boek is op originele wijze ingedeeld: ieder hoofdstuk beschrijft twee ingrediënten die een natuurlijke affiniteit met elkaar hebben - broccoli en bloemkool, tomaat en olijfolie, aubergine en paprika.
Een dagje zonder vlees is in! Ongeveer 40% van alle Nederlanders eet af en toe geen vlees 135 bijzondere, eenvoudige en seizoensgebonden recepten Prachtig geschreven door een van de beste food writers van Engeland Niet alleen groenten spelen een hoofdrol, ook pasta, granen en peulvruchten, eieren, fruit, noten en knabbels komen uitgebreid aan bod
Extra: een hoofdstuk over cocktails Schitterend vormgegeven met fotografie in zowel kleur als zwart-wit. Om bij te watertanden! Tevens een prachtige aanvulling in de boekenkast van elke vegetariër
Groenten
Kruiden
Pasta
Peilvruchten en granen
Rijst
Eieren
Fruit
Noten en knabbels
Cocktails
Gebonden, 224 pag., geïllustreerd, register
Uitg. Inmerc, 2010
ISBN: 9789066115101
· Alleen verzenden, niet ophalen
· Op biedingen die te laag zijn wordt niet gereageerd
· Op biedingen die acceptabel zijn wordt snel gereageerd
· Boeken worden na ontvangst van betaling meteen verstuurd