Kenmerken
Beschrijving
Stamp- en stoofpotten
(Hennie Franssen – Seebregts en Chantel Veer)
Stamp- en stoofpotten zijn klassieke gerechten lange traditie kennen. Vroeger werden immers veel gerechten in één pot gekookt omdat in die tijd heel zuinig met brandstof omgesprongen moest worden, maar ook omdat het bereiden ervan op die manier minder aandacht vroeg. De klassieke en moderne stamppotten die in dit boek zijn beschreven, hebben een korte bereidingstijd en er worden vaak beetgare groenten in verwerkt. Ook zijn er inheemse en exotische maaltijdsoepen en gemengde gerechten opgenomen. De recepten zijn voorzien van kanttekeningen en tips. Bovendien is er veel productinformatie over het belangrijkste onderdeel van deze gerechten: de aardappel.
Klassieke gerechten
Klassieke stoofpotten
Stamppotten anno 2000
Exotische stoofpotten
Gebonden, 89 pag., geïllustreerd, register
Uitg. Tirion, 1999
ISBN 9789051218978
· Alleen verzenden, niet ophalen
· Op biedingen die te laag zijn wordt niet gereageerd
· Op biedingen die acceptabel zijn wordt snel gereageerd
· Boeken worden na ontvangst van betaling meteen verstuurd