Chinees-Indisch koken (Lia Warani)
Kenmerken
Beschrijving
Chinees-Indisch koken
(Lia Warani)
In dit uitgebreide boekje over de Chinees-Indische keuken geeft Lia Warani duidelijke aanwijzingen voor de verwerking van alle ingrediënten en bespreekt de specifieke kruiden die in deze gerechten onontbeerlijk zijn voor een goed resultaat. Hierdoor is dit een onmisbaar boekje voor alle liefhebbers van exotische gerechten.
Soepen
Voorgerechten en bijgerechten
Vleesschotels
Vis en schaaldieren
Groenteschotels, salades en slasausen
Nagerechten en gebak
Paperback, 75 pag., geïllustreerd, register
Uitg. Unieboek/Van Dishoeck, 1979
ISBN 9026930607
· Alleen verzenden, niet ophalen
· Op biedingen die te laag zijn wordt niet gereageerd
· Op biedingen die acceptabel zijn wordt snel gereageerd
· Boeken worden na ontvangst van betaling meteen verstuurd