Fish Basics (Cornelia Schinharl en Sbastian Dickhaut)
Kenmerken
Beschrijving
Fish Basics (Cornelia Schinharl en Sebastian Dickhaut)
Al wezen vissen? Niet? Dan wordt het tijd voor graten en schelpen! Gerookte zalmforel, roodbaars met pittige mangosaus, in bacon gebakken school, fish `n' chips, spaghetti alle vongole of calamari fritti: al je wensen gaan in vervul1ing. Basic info voor het kopen en bereiden van vis ontbreekt niet. Het water in dus. Vanaf nu is het vrijdag!
Ken je vis…
16 goede redenen om vis te eten
Verse vis kopen & verwerken
Kant-en-klare vis kopen & verwerkenvis voor beginners
Vis voor gevorderden: schubben verwijderen & vis uithalen; rondvissen fileren, platvissen fileren; visfilet villen
Zeevruchten voorbereiden: garnalen & schelpdieren; inktvis en octopus
Bakken, grillen, frituren
Stoven, stomen, pocheren
Garen in de oven
Correct eten: vis & zeevruchten
Recepten
Paperback, 144 pag., geïllustreerd, register
Uitg. House of Books, 2006
ISBN 9789044317060
· alleen verzenden, niet ophalen
· op biedingen die te laag zijn wordt niet gereageerd
· op biedingen die acceptabel zijn wordt snel gereageerd
· boeken worden na ontvangst van betaling meteen verstuurd