Fish Basics (Cornelia Schinharl en Sbastian Dickhaut)

543sinds 9 nov. '24, 11:40
Bieden
Verzenden
Deel via
of

Kenmerken

KeukenEuropa
Jaar (oorspr.)2006
Productnummer (ISBN)9789044317060
ConditieGelezen
AuteurCornelia Schinharl en Sebastian Dickhaut
TypeHoofdgerechten, Voorgerechten en Soepen, Tapas, Hapjes en Dim Sum

Beschrijving

 

Fish Basics (Cornelia Schinharl en Sebastian Dickhaut)



Al wezen vissen? Niet? Dan wordt het tijd voor graten en schelpen! Gerookte zalmforel, roodbaars met pittige mangosaus, in bacon gebakken school, fish `n' chips, spaghetti alle vongole of calamari fritti: al je wensen gaan in vervul1ing. Basic info voor het kopen en bereiden van vis ontbreekt niet. Het water in dus. Vanaf nu is het vrijdag!

Ken je vis…

16 goede redenen om vis te eten

Verse vis kopen & verwerken

Kant-en-klare vis kopen & verwerkenvis voor beginners

Vis voor gevorderden: schubben verwijderen & vis uithalen; rondvissen fileren, platvissen fileren; visfilet villen

Zeevruchten voorbereiden: garnalen & schelpdieren; inktvis en octopus

Bakken, grillen, frituren

Stoven, stomen, pocheren

Garen in de oven

Correct eten: vis & zeevruchten

Recepten

 

Paperback, 144 pag., geïllustreerd, register

Uitg. House of Books, 2006

ISBN 9789044317060

 

· alleen verzenden, niet ophalen



· op biedingen die te laag zijn wordt niet gereageerd



· op biedingen die acceptabel zijn wordt snel gereageerd



· boeken worden na ontvangst van betaling meteen verstuurd

Advertentienummer: a1507594917