Emotionele gezondheid 9789021587004 T. Goleman-Bennett€ 15,90
De oude Belgen in de keuken 9789089311207 Marc Declercq
€ 24,00
Verzenden
230sinds 21 nov. '24, 09:32
Kenmerken
AuteurMarc Declercq
ConditieZo goed als nieuw
Productnummer (ISBN)9789089311207
Jaar (oorspr.)2010
Beschrijving
BoekenBalie maakt van tweedehands jouw eerste keuze. Met een Trustscore van 4,8 (excellent) en 30 dagen retour garantie maken we dat iedere dag waar.
Titel: De oude Belgen in de keuken
Auteur: Marc Declercq
ISBN: 9789089311207
Conditie: Als nieuw
De wonderbaarlijke geschiedenis van onze lekkerste gerechten en waar je ze best kan vinden en proeven:
Wie maakte de eerse filet américain?
Waarom eten we konijn met pruimen?
En bloedworst met appelmoes?
Wanneer werden de eerste tomaten gevuld met garnalen?
Lagen de Spanjaarden aan de oorsprong van escaveche?
Is matoufet al meer dan 400 jaar oud?
Wat is de oorsprong van paling in t groen?
En was waterzooi echt een zootje uit het water?
In De Oude Belgen in de Keuken doet Marc Declercq 25 traditionele Belgische gerechten uit de doeken. Hij geeft de originele bereiding, vertelt over de oorsprong en geschiedenis van het gerecht, en geeft lekkere adressen uit hun stad of streek van herkomst. Wouter Van Vooren stond in voor de beelden die u nog meer zullen doen watertanden.
Chef Kwinten De Paepe van het Leuvense restaurant Trente maakte verrassende nieuwe versies van deze soms oeroude traditionals.
De Oude Belgen in de Keuken is zowel een kookboek, een culinair geschiedenisboek als een toeristisch lekkerboek.
Titel: De oude Belgen in de keuken
Auteur: Marc Declercq
ISBN: 9789089311207
Conditie: Als nieuw
De wonderbaarlijke geschiedenis van onze lekkerste gerechten en waar je ze best kan vinden en proeven:
Wie maakte de eerse filet américain?
Waarom eten we konijn met pruimen?
En bloedworst met appelmoes?
Wanneer werden de eerste tomaten gevuld met garnalen?
Lagen de Spanjaarden aan de oorsprong van escaveche?
Is matoufet al meer dan 400 jaar oud?
Wat is de oorsprong van paling in t groen?
En was waterzooi echt een zootje uit het water?
In De Oude Belgen in de Keuken doet Marc Declercq 25 traditionele Belgische gerechten uit de doeken. Hij geeft de originele bereiding, vertelt over de oorsprong en geschiedenis van het gerecht, en geeft lekkere adressen uit hun stad of streek van herkomst. Wouter Van Vooren stond in voor de beelden die u nog meer zullen doen watertanden.
Chef Kwinten De Paepe van het Leuvense restaurant Trente maakte verrassende nieuwe versies van deze soms oeroude traditionals.
De Oude Belgen in de Keuken is zowel een kookboek, een culinair geschiedenisboek als een toeristisch lekkerboek.
Waarom je bij BoekenBalie moet zijn voor al je tweedehands boeken:
- Bestel je voor 15:00 uur? Dan vliegt het dezelfde dag nog jouw kant op!
- Meer dan 400.000 tweedehands boeken om uit te kiezen
- We checken alle boeken eigenhandig
- Vanaf 40 euro of bij 4 boeken is de verzending op onze rekening
- 30 dagen retourgarantie
Website
boekenbalie.nlAdvertentienummer: a1507912591
Populaire zoektermen
oude in Kookboekenoma keasberry in KookboekenKookboeken in Boekenescoffier in Kookboekenbeb vuyk in Kookboekensterk in de keuken kookboek in Kookboekenoude kookboeken in Kookboekenbeukers bakken in Kookboekenmiljuschka in Kookboekenkookbijbels in Kookboekenproject gezond boek in Kookboekensterk in de keuken boek in Kookboekenwannee kookboek in Kookboekenkitchenaid in Kookboekenglazen salontafel in Huis en Inrichtingpanasonic dmc-tz8scootmobiel accessoires in Diversen12 inch scootermonitor audio gold 200barbour jas dames bijenkorf180cc uitlaat sm06thomas sabo armbandsparta pick up 7 versnellingen in Herenfietseninktdepper in Kantoor en Zakelijk