Recepten - Voedingswijzer - Glutengevoeligheid en Coeliakie

€ 15,00
Ophalen of Verzenden
291sinds 15 jan. '25, 20:25
Deel via
of

Kenmerken

ConditieZo goed als nieuw

Beschrijving

BESTELLEN KAN ALLEEN DOOR TE KLIKKEN OP DE LINK RECHTS IN DE ADVERTENTIE VIA MIJN WEBSHOP. PLAATS UW BESTELLING IN HET WINKELMANDJE. VERZENDEN EN AFHALEN ZIJN MOGELIJK (IN HET KEUZE-MENU ) EN BIJ MEERDERE PRODUCTEN WORDEN AUTOMATISCH SLECHTS 1X VERZENDKOSTEN BEREKEND. 

BETALING VIA IDEAL OF PAYPAL. 

OOK VERZENDING NAAR BELGIË IS MOGELIJK (BETALING VIA PAYPAL). UW BESTELLING WORDT UITERLIJK 1 WERKDAG NA BESTELLING VERZONDEN. EEN TRACK EN TRACE CODE KRIJGT U VAN MIJ DOOR.

KIJK OOK EENS NAAR MIJN ANDERE ADVERTENTIES. VAAK HEB IK VAN EEN BEPAALD ONDERWERP DIVERSE BOEKEN OP VOORRAAD – SCHEELT IN VERZENDKOSTEN.

IN MIJN WEBSHOP  BOEKENHOBBY.NL STAAN VELE ANDERE VERZAMELAARS-ITEMS, GESCHIEDENIS-, HOBBY- NATUUR- EN KUNSTBOEKEN TEGEN REDELIJKE PRIJZEN.

Paperback in nieuwstaat, zonder inschrijvingen.

Vechten met Gerechten tegen glutengevoeligheid en coeliakie - voedingswijzer, recepten en adviezen.

Uitgever: Fontaine Uitgevers B.V.

Auteur: Janneke Vreugdenhil Janneke VreugdenhilCo-auteur: Janneke Vreugdenhil

  • Nederlands 
  • Paperback 
  • 9789059562363 
  • 20 november 2009 
  • 198 pagina's

Overgevoeligheid voor het gluteneiwit komt in West-Europa in toenemende mate voor. Voorzichtige schattingen gaan uit van een op de tien mensen. Algemeen bekend is de echte allergie voor gluten, coeliakie geheten, maar het effect van de vaker voorkomende, geniepige intolerantie voor gluten is helaas minder bekend in de gezondheidszorg.

Zo kan het voorkomen dat iemand gediagnosticeerd wordt met een ‘spastische darm’ en het advies krijgt om maar flink volkorenbrood te eten. De klachten worden alleen maar erger, terwijl de oplossing ligt in het vermijden van gluten. Dat is niet zo eenvoudig als het lijkt, want basisproducten als brood, pasta en aanverwanten komen opeens op de zwarte lijst te staan.

Het derde deel in de succesvolle reeks Vechten met gerechten belicht de ins en outs van gevoeligheid voor gluten. De lastige medische materie wordt op nuchtere wijze vertaald naar voor de leek toegankelijke kost. Een honderdtal inventieve, glutenvrije recepten uit de wereldkeuken maken het leven met glutenintolerantie of coeliakie een stuk gemakkelijker. Vechten met gerechten bij glutenintolerantie en coeliakie is een optimistisch en positief getint vademecum, vanuit de praktijk geschreven door een arts en een culinair journalist. Een klachtenchecklist, casuïstiek, adressenlijst en suggesties voor buitenshuis eten maken dit boek tot een complete en praktische zelfhulpgids.

Advertentienummer: a1509816500