VERKADE ALBUM LENTE 9789021531823 Jac.P. Thijsse€ 4,75
Halfgaar met Herr Seele 9789020965841 Herr Seele
70sinds 5 mar. '25, 07:53
€ 22,90
Verzenden
Kenmerken
AuteurHerr Seele
ConditieZo goed als nieuw
Productnummer (ISBN)9789020965841
Jaar (oorspr.)2006
Beschrijving
BoekenBalie maakt van tweedehands jouw eerste keuze. Met een Trustscore van 4,8 (excellent) en 30 dagen retour garantie maken we dat iedere dag waar.
Titel: Halfgaar met Herr Seele
Auteur: Herr Seele
ISBN: 9789020965841
Conditie: Als nieuw
Dit is het verhaal van Herr seele, de kunstenaar die kok werd. Toen Herr nog een uk was, leered hij gezond eten. Moeder was bio-kapitein. Beetje bij beetje voegde zij biologische en macrobiotische elementen toe aan het menu. Kleine Herr leerde liefdevol omgaan met groenten en stopte boterhammetjes met miso in zijn boekentas. Seele bleef gezond en slank.
Macrobiotiek werd jarenlang verguisd als geitenwollensokkenvoedsel. Dat is het vandaag al lang niet meer.De basisprincipes van de macrobiotiek zijn van toepassing in elk gezond dieet, en de maaltijden zijn rijk en volledig, en vaak bereid met de beste biologische ingredi en. Biovoeding is een evidentie voor wie gezond wil leven en op een authentieke manier met voiding wil omgaan.
In dit boek fietst Herr Seele in driedelig maatpak van de oosterse naar de westerse biokeuken weer terug. Nato, tofoe en muthee worden uitvoerig beschreven en met een knipoog, eigen aan Herr Seele, ge ustreerd. Halfgaar is geen boek voor mensen met vastgeroeste culinaire idee maar bidet een schat aan nuttige en vaak grappige informatie over gezonde biologische voeding in de 21ste eeuw
HERR SEELE
(pseudoniem van Peter van Heirseele) is bovenal bekend van de strip Cowboy Henk die hij al 25 jaar maakt voor diverse binnen-en buitenlandse bladen. Al even lang is zijn vruchtbare loopbaan van komiek, meestal in samenwerking met Kamagurka. Op radio en televisie is Herr Seele een veelgevraagde gast. Ook is hij pianostemmer en-verzamelaar. Hij woont aan de Vlaamse kust en eet al drie vierde van zijn leven macrobiotisch.
JUNKO AKAGAWA
Studeerde aan de hooggeprezen Lima Cooking School in Tokio, opgericht door de grondlegger van de macrobiotiek George Osawa. Ze behaalde er de hoogste onderscheiding in voedingsonderzoek. Voor ze zich in 1995 in Europa vestigde, gaf ze in Tokio les in het natuurlijk koken en schreef ze maandelijks natuurvoedingsbijlagen (Taste of yin-yang) in 'The Asahi Evening News'. Nadien trok ze door Europa en bestudeerde ze verder de natuurvoeding. Ze is kok in restaurant Den Teepot en geeft er ook kookles.
INES SCHWEIGER
Kleurt de Cowboy Henk-strips. Ze was eerder werkzaam als mannequin maar is tevens pianorestaurateur en-verzamelaar. De collectie die ze samen met Herr Seele aanlegde is een der fraaiste private pianoverzamelingen ter wereld en telt meer dan 200 stuks. In Oostende runt ze vandaag de dag een muziekhandel. Ines is bovendien al meer dan twintig jaar actief in de wereld van de natuurlijke voiding.
DIETER BACQUAERT
is een allround fotograaf. Hij legt bekende en beruchte mensen vast op de gevoelige plaat. Bovendien reist hij, camera om de hals, met zijn echtgenote de wereld rond. Koken is zijn hobby en het kookboek van Herr Seele vormde dan ook een boeiende uitdaging. Sinds zijn samenwerking met Herr Seele en Junko Akagawa heeft de macrobiotiek geen geheimen meer voor hem.Thuis komt er nu dagelijks bruine rijst op tafel!
Titel: Halfgaar met Herr Seele
Auteur: Herr Seele
ISBN: 9789020965841
Conditie: Als nieuw
Dit is het verhaal van Herr seele, de kunstenaar die kok werd. Toen Herr nog een uk was, leered hij gezond eten. Moeder was bio-kapitein. Beetje bij beetje voegde zij biologische en macrobiotische elementen toe aan het menu. Kleine Herr leerde liefdevol omgaan met groenten en stopte boterhammetjes met miso in zijn boekentas. Seele bleef gezond en slank.
Macrobiotiek werd jarenlang verguisd als geitenwollensokkenvoedsel. Dat is het vandaag al lang niet meer.De basisprincipes van de macrobiotiek zijn van toepassing in elk gezond dieet, en de maaltijden zijn rijk en volledig, en vaak bereid met de beste biologische ingredi en. Biovoeding is een evidentie voor wie gezond wil leven en op een authentieke manier met voiding wil omgaan.
In dit boek fietst Herr Seele in driedelig maatpak van de oosterse naar de westerse biokeuken weer terug. Nato, tofoe en muthee worden uitvoerig beschreven en met een knipoog, eigen aan Herr Seele, ge ustreerd. Halfgaar is geen boek voor mensen met vastgeroeste culinaire idee maar bidet een schat aan nuttige en vaak grappige informatie over gezonde biologische voeding in de 21ste eeuw
HERR SEELE
(pseudoniem van Peter van Heirseele) is bovenal bekend van de strip Cowboy Henk die hij al 25 jaar maakt voor diverse binnen-en buitenlandse bladen. Al even lang is zijn vruchtbare loopbaan van komiek, meestal in samenwerking met Kamagurka. Op radio en televisie is Herr Seele een veelgevraagde gast. Ook is hij pianostemmer en-verzamelaar. Hij woont aan de Vlaamse kust en eet al drie vierde van zijn leven macrobiotisch.
JUNKO AKAGAWA
Studeerde aan de hooggeprezen Lima Cooking School in Tokio, opgericht door de grondlegger van de macrobiotiek George Osawa. Ze behaalde er de hoogste onderscheiding in voedingsonderzoek. Voor ze zich in 1995 in Europa vestigde, gaf ze in Tokio les in het natuurlijk koken en schreef ze maandelijks natuurvoedingsbijlagen (Taste of yin-yang) in 'The Asahi Evening News'. Nadien trok ze door Europa en bestudeerde ze verder de natuurvoeding. Ze is kok in restaurant Den Teepot en geeft er ook kookles.
INES SCHWEIGER
Kleurt de Cowboy Henk-strips. Ze was eerder werkzaam als mannequin maar is tevens pianorestaurateur en-verzamelaar. De collectie die ze samen met Herr Seele aanlegde is een der fraaiste private pianoverzamelingen ter wereld en telt meer dan 200 stuks. In Oostende runt ze vandaag de dag een muziekhandel. Ines is bovendien al meer dan twintig jaar actief in de wereld van de natuurlijke voiding.
DIETER BACQUAERT
is een allround fotograaf. Hij legt bekende en beruchte mensen vast op de gevoelige plaat. Bovendien reist hij, camera om de hals, met zijn echtgenote de wereld rond. Koken is zijn hobby en het kookboek van Herr Seele vormde dan ook een boeiende uitdaging. Sinds zijn samenwerking met Herr Seele en Junko Akagawa heeft de macrobiotiek geen geheimen meer voor hem.Thuis komt er nu dagelijks bruine rijst op tafel!
Waarom je bij BoekenBalie moet zijn voor al je tweedehands boeken:
- Bestel je voor 15:00 uur? Dan vliegt het dezelfde dag nog jouw kant op!
- Meer dan 400.000 tweedehands boeken om uit te kiezen
- We checken alle boeken eigenhandig
- Vanaf 40 euro of bij 4 boeken is de verzending op onze rekening
- 30 dagen retourgarantie
Website
boekenbalie.nlAdvertentienummer: a1511404111
Populaire zoektermen
Kookboekenoude kookboekentime life kookboekenslowcooker kookboekenkookboeken gezochtoude kookboekenindische kookboekenkookboekenindonesische kookboekenjumbo kookboekenkookboekenkookboeken gezochtgezocht kookboekenkookboeken colruytdenison smock in Militaria | Tweede Wereldoorlogstackys in Supermarktactiesgietijzeren regenpijpen in Buizen en Afvoerqueen box of tricks in Cd's | Overige Cd'schinees theebus in Antiek | Porseleinsamsung eco bubble onderdelen in Onderdelen en Toebehorenrc 1600 in Koelboxenkattebak curver in Kattenbakkensupertrash laars in Schoenen55 in Koffers