A2 / TaalCompleet 9789490807245€ 46,65
Kruiden & specerijen 9789045200644 Hans Gerlach
€ 28,00
Verzenden
20sinds 9 apr. '25, 07:51
Kenmerken
AuteurHans Gerlach
ConditieZo goed als nieuw
Productnummer (ISBN)9789045200644
Jaar (oorspr.)2012
Beschrijving
BoekenBalie maakt van tweedehands jouw eerste keuze. Met een Trustscore van 4,8 (excellent) en 30 dagen retour garantie maken we dat iedere dag waar.
Titel: Kruiden & specerijen
Auteur: Hans Gerlach
ISBN: 9789045200644
Conditie: Als nieuw
Als je weet hóé je een gerecht moet kruiden, dan pas kun je écht koken!
Het geheim van heerlijke gerechten zit in de kruiden en specerijen: of de smaak nu aangenaam bitter en kruidig, warm, zoet of zuur is, het gaat om de combinaties die je kiest!
Basisrecepten en eenvoudige gerechten kunnen op simpele wijze getransformeerd en geperfectioneerd worden zodat compleet nieuwe smaakexplosies ontstaan.
Kruiden & specerijen biedt recepten, interessante feiten over alle belangrijke kruiden, specerijen en aroma's en geeft mini-workshops voor het combineren van kruiden en specerijen met vis, vlees, groenten, aardappelen en rijst. Dit boek zal een wereld vol smaakexplosies voor u openen.
*Pittig, mild, fris, geurig, zoet en zuur
*de basis: selecteren, drogen en bewaren van kruiden en specerijen
*leer combineren; ontdek gouden combinaties en nieuwe varianten
*meer dan 170 recepten met nieuwe smaakbelevenissen
Titel: Kruiden & specerijen
Auteur: Hans Gerlach
ISBN: 9789045200644
Conditie: Als nieuw
Als je weet hóé je een gerecht moet kruiden, dan pas kun je écht koken!
Het geheim van heerlijke gerechten zit in de kruiden en specerijen: of de smaak nu aangenaam bitter en kruidig, warm, zoet of zuur is, het gaat om de combinaties die je kiest!
Basisrecepten en eenvoudige gerechten kunnen op simpele wijze getransformeerd en geperfectioneerd worden zodat compleet nieuwe smaakexplosies ontstaan.
Kruiden & specerijen biedt recepten, interessante feiten over alle belangrijke kruiden, specerijen en aroma's en geeft mini-workshops voor het combineren van kruiden en specerijen met vis, vlees, groenten, aardappelen en rijst. Dit boek zal een wereld vol smaakexplosies voor u openen.
*Pittig, mild, fris, geurig, zoet en zuur
*de basis: selecteren, drogen en bewaren van kruiden en specerijen
*leer combineren; ontdek gouden combinaties en nieuwe varianten
*meer dan 170 recepten met nieuwe smaakbelevenissen
Waarom je bij BoekenBalie moet zijn voor al je tweedehands boeken:
- Bestel je voor 15:00 uur? Dan vliegt het dezelfde dag nog jouw kant op!
- Meer dan 400.000 tweedehands boeken om uit te kiezen
- We checken alle boeken eigenhandig
- Vanaf 40 euro of bij 4 boeken is de verzending op onze rekening
- 30 dagen retourgarantie
Website
boekenbalie.nlAdvertentienummer: a1512575556
Populaire zoektermen
oma keasberry in KookboekenKookboeken in Boekenescoffier in Kookboekenbeb vuyk in Kookboekenbeukers bakken in Kookboekenmiljuschka in Kookboekenkookbijbels in Kookboekenproject gezond boek in Kookboekenwannee kookboek in Kookboekenkitchenaid in Kookboekenconimex in Kookboekenclaudia roden in Kookboekeneugen pauli in Kookboekenjamie oliver 5 ingrediënten in Kookboekenagapornis kooipro overschoenenwerkruimte rotterdamle mans 1/43autotascupcake bordkip spit in Keukenapparatuurjas maat 54 in Grote Matenboot bodegraven in Watersport en Botenantique pistool in Antiek en Kunst