De regionale keuken van India 9789048302949 Mridula Baljekar

€ 10,25
Verzenden
20sinds 17 apr. '25, 07:52
Deel via
of

Kenmerken

AuteurMridula Baljekar
ConditieGelezen
Productnummer (ISBN)9789048302949
Jaar (oorspr.)2010

Beschrijving

BoekenBalie maakt van tweedehands jouw eerste keuze. Met een Trustscore van 4,8 (excellent) en 30 dagen retour garantie maken we dat iedere dag waar.

Titel: De regionale keuken van India
Auteur: Mridula Baljekar
ISBN: 9789048302949
Conditie: Beetje gebruikt

Verrukkelijke authentieke recepten die het beste van de Indiase keuken bevatten, van de tandoorigerechten uit Punjab tot de luxueuze gerechten uit Centraal-India

In de omvangrijke inleiding wordt uitvoerig ingegaan op de invloeden van de ligging, het klimaat, de geschiedenis en de cultuur in deze wereldberoemde keuken

Begin in het noorden, met vis uit de meren, zoals Regenboogforel in citroen-mosterdmarinade en het klassieke gerecht uit Kasjmir, Rogan josh

Ga verder door Oost-India, de regio met de meeste variatie, waar vlees, vis en groente in onweerstaanbare Anglo-Indiase currys en pilavs is verwerkt

Reis naar het noordoosten, waar de plaatselijke specerijen en de invloeden van de buurlanden bijzondere gerechten als Gefrituurde spinazieblaadjes in een jasje en Pittige yam opleverden

Reis tot slot door naar het zuiden en westen, met hun tropische baaien, kronkelende rivieren en kokospalmen, en geniet van heerlijkheden als Krab in saus van geroosterde kokos, Gevulde kwartels of Geurige saffraanrijstpudding


Waarom je bij BoekenBalie moet zijn voor al je tweedehands boeken:

  • Bestel je voor 15:00 uur? Dan vliegt het dezelfde dag nog jouw kant op!
  • Meer dan 400.000 tweedehands boeken om uit te kiezen
  • We checken alle boeken eigenhandig
  • Vanaf 40 euro of bij 4 boeken is de verzending op onze rekening
  • 30 dagen retourgarantie
Advertentienummer: a1512849141