Handboek kooktechnieken / Le cordon bleu 9789061138327

€ 16,04
Verzenden
00sinds 20 apr. '25, 07:51
Deel via
of

Kenmerken

AuteurE. Treuille
ConditieGelezen
Productnummer (ISBN)9789061138327
Jaar (oorspr.)2003

Beschrijving

BoekenBalie maakt van tweedehands jouw eerste keuze. Met een Trustscore van 4,8 (excellent) en 30 dagen retour garantie maken we dat iedere dag waar.

Titel: Handboek kooktechnieken / Le cordon bleu
Auteur: E. Treuille
ISBN: 9789061138327
Conditie: Echt gebruikt

Uit de keuken van 's werelds beroemdste kookopleiding: de geheimen van meer dan 700 essentiële basistechnieken om gerechten voor te bereiden en te koken, stap-voor-stap in beeld gebracht, met aanwijzingen en tips van experts, recepten van topkoks en afbeeldingen van adembenemende gerechten.



Waarom je bij BoekenBalie moet zijn voor al je tweedehands boeken:

  • Bestel je voor 15:00 uur? Dan vliegt het dezelfde dag nog jouw kant op!
  • Meer dan 400.000 tweedehands boeken om uit te kiezen
  • We checken alle boeken eigenhandig
  • Vanaf 40 euro of bij 4 boeken is de verzending op onze rekening
  • 30 dagen retourgarantie
Advertentienummer: a1512958122