De regionale keuken van Frankrijk

Bieden
Verzenden
10sinds 16 mei. '25, 21:24
Deel via
of

Kenmerken

KeukenFrankrijk
Productnummer (ISBN)9026931808
ConditieGelezen
AuteurAnne Willian
TypeHoofdgerechten, Taart, Gebak en Desserts, Voorgerechten en Soepen, Tapas, Hapjes en Dim Sum

Beschrijving

De regionale keuken van Frankrijk

(Anne Willian & l’Ecole de Cuisine La Varenne Parijs)

Een onuitputtelijk en inspirerend handboek over de Franse regionale kookkunst.

Streekgerechten en specialiteiten uit de Franse provincie net recepten en informatie uit:

Bretagne

Het zuidwesten

De Pyreneeën en Gascogne

Normandië

De Loire

Het centrum

Champagne en het noorden

Bourgogne en Lyonnais

Languedoc

Elzas-Lotharingen

Franche-Comté en de Alpen

Provence

 

Gebonden met stofomslag, 319 pag., geïllustreerd, register

Uitg. Unieboek

ISBN 9026931808

 

 

Alleen verzenden, niet ophalen

Op biedingen die te laag zijn wordt niet gereageerd

Op biedingen die acceptabel zijn wordt snel gereageerd

Boeken worden na ontvangst van betaling meteen verstuurd

 

 

 

Advertentienummer: a1513973723