Provisional Space (Kees Goudzwaard)Bieden
De regionale keuken van Frankrijk
Bieden
Verzenden
10sinds 16 mei. '25, 21:24
Kenmerken
KeukenFrankrijk
Productnummer (ISBN)9026931808
ConditieGelezen
AuteurAnne Willian
TypeHoofdgerechten, Taart, Gebak en Desserts, Voorgerechten en Soepen, Tapas, Hapjes en Dim Sum
Beschrijving
De regionale keuken van Frankrijk
(Anne Willian & l’Ecole de Cuisine La Varenne Parijs)
Een onuitputtelijk en inspirerend handboek over de Franse regionale kookkunst.
Streekgerechten en specialiteiten uit de Franse provincie net recepten en informatie uit:
Bretagne
Het zuidwesten
De Pyreneeën en Gascogne
Normandië
De Loire
Het centrum
Champagne en het noorden
Bourgogne en Lyonnais
Languedoc
Elzas-Lotharingen
Franche-Comté en de Alpen
Provence
Gebonden met stofomslag, 319 pag., geïllustreerd, register
Uitg. Unieboek
ISBN 9026931808
* Alleen verzenden, niet ophalen
* Op biedingen die te laag zijn wordt niet gereageerd
* Op biedingen die acceptabel zijn wordt snel gereageerd
* Boeken worden na ontvangst van betaling meteen verstuurd
Advertentienummer: a1513973723
Populaire zoektermen
oma keasberry in KookboekenKookboeken in Boekenescoffier in Kookboekenbeb vuyk in Kookboekensterk in de keuken kookboek in Kookboekenbeukers bakken in Kookboekenmiljuschka in Kookboekenkookbijbels in Kookboekenproject gezond boek in Kookboekensterk in de keuken boek in Kookboekenwannee kookboek in Kookboekenkitchenaid in Kookboekenconimex in Kookboekenclaudia roden in Kookboekenikea onderbed in Beddenvintage badkuipleolux carabitabalken 9x9pokemon kaarten ossfriese in Wandborden en Tegelsmills eenarmige bandiet in Verzamelenneon liefdealtrex ladder gebruikt in Ladders en Trappenfrans gietijzer in Antiek en Kunst