VERKADE ALBUM LENTE 9789021531823 Jac.P. Thijsse€ 4,75
Koken met contrast 9789081589017 C. van Casteren
150sinds 17 mei. '25, 07:48
€ 8,00
Verzenden
Verzenden voor € 3,15
Kenmerken
AuteurC. van Casteren
ConditieZo goed als nieuw
Productnummer (ISBN)9789081589017
Jaar (oorspr.)2010
Beschrijving
BoekenBalie maakt van tweedehands jouw eerste keuze. Met een Trustscore van 4,8 (excellent) en 30 dagen retour garantie maken we dat iedere dag waar.
Titel: Koken met contrast
Auteur: C. van Casteren
ISBN: 9789081589017
Conditie: Als nieuw
Net zo lekker eten in een ziekenhuis als in een duur restaurant? Koken op hoog niveau in grote hoeveelheden en voor alle mensen? Ook voor mensen met een dieetbeperking?
Ja, dat kan. De keuken van het Catharina-Ziekenhuis in Eindhoven is het bewijs. Hier kookt Frans Gerrits, meesterkok en man met een missie. Jaren geleden verliet hij het fornuis van sterrenrestaurants voor dat van het ziekenhuis. En met succes, want in de wijde omgeving weet men dat het eten in het Catharina-Ziekenhuis van bijzondere kwaliteit is. De keuken van Frans Gerrits heeft daarmee een voorbeeldfunctie gekregen.
Een greep uit de heerlijke gerechten in dit boek. Peterseliesoep met kwartel, Rouget met aceto balsamicodressing en courgette met wortel en zeekraal, Lamsrack met groene kruidenkorst, Bladerdeegtaartjes met rood fruit, een saus van frambozen en verse vijg met romanov-saus.
Lekker, gezond en voorzien van tips en aanwijzingen om aan alle individuele wensen te kunnen voldoen.
Dit is een bijzonder kookboek. Demonstreerde Frans Gerrits in zijn eerste boek, Cucina Catharina, hoe ook in de grootkeuken van een ziekenhuis op hoog niveau gekookt kan worden, in dit nieuwe boek laat hij zien waar hij zijn inspiratie vandaan haalt én wie hij inspireert. Hij maakte dit boek samen met zijn vrienden: Gerard Wollerich van Restaurant Wollerich in Sint-Oedenrode, Hein Willemsen van De Hofstee in Bladel, Johan van Groeninge van Avant-Garde Van Groeninge in Eindhoven, Nico Boreas van Restaurant Boreas in Heeze, Peter Koehn van de Karpendonkse Hoeve in Eindhoven, Soenil Bahadoer van De Lindehof in Nuenen, Jacques van Bragt van Patisserie en chocolaterie Van Bragt in Geldrop, Dick Middelweerd van de Treeswijkhoeve in Waalre, Gerrit Greveling van Chalet Royal in s-Hertogenbosch, Angela van Enckevort van IJssalon Hartentroef in Someren.
Het is de top van de Brabantse gastronomie. Ze delen één passie en één missie: bijzonder lekker eten is voor iedereen.
Titel: Koken met contrast
Auteur: C. van Casteren
ISBN: 9789081589017
Conditie: Als nieuw
Net zo lekker eten in een ziekenhuis als in een duur restaurant? Koken op hoog niveau in grote hoeveelheden en voor alle mensen? Ook voor mensen met een dieetbeperking?
Ja, dat kan. De keuken van het Catharina-Ziekenhuis in Eindhoven is het bewijs. Hier kookt Frans Gerrits, meesterkok en man met een missie. Jaren geleden verliet hij het fornuis van sterrenrestaurants voor dat van het ziekenhuis. En met succes, want in de wijde omgeving weet men dat het eten in het Catharina-Ziekenhuis van bijzondere kwaliteit is. De keuken van Frans Gerrits heeft daarmee een voorbeeldfunctie gekregen.
Een greep uit de heerlijke gerechten in dit boek. Peterseliesoep met kwartel, Rouget met aceto balsamicodressing en courgette met wortel en zeekraal, Lamsrack met groene kruidenkorst, Bladerdeegtaartjes met rood fruit, een saus van frambozen en verse vijg met romanov-saus.
Lekker, gezond en voorzien van tips en aanwijzingen om aan alle individuele wensen te kunnen voldoen.
Dit is een bijzonder kookboek. Demonstreerde Frans Gerrits in zijn eerste boek, Cucina Catharina, hoe ook in de grootkeuken van een ziekenhuis op hoog niveau gekookt kan worden, in dit nieuwe boek laat hij zien waar hij zijn inspiratie vandaan haalt én wie hij inspireert. Hij maakte dit boek samen met zijn vrienden: Gerard Wollerich van Restaurant Wollerich in Sint-Oedenrode, Hein Willemsen van De Hofstee in Bladel, Johan van Groeninge van Avant-Garde Van Groeninge in Eindhoven, Nico Boreas van Restaurant Boreas in Heeze, Peter Koehn van de Karpendonkse Hoeve in Eindhoven, Soenil Bahadoer van De Lindehof in Nuenen, Jacques van Bragt van Patisserie en chocolaterie Van Bragt in Geldrop, Dick Middelweerd van de Treeswijkhoeve in Waalre, Gerrit Greveling van Chalet Royal in s-Hertogenbosch, Angela van Enckevort van IJssalon Hartentroef in Someren.
Het is de top van de Brabantse gastronomie. Ze delen één passie en één missie: bijzonder lekker eten is voor iedereen.
Waarom je bij BoekenBalie moet zijn voor al je tweedehands boeken:
- Bestel je voor 15:00 uur? Dan vliegt het dezelfde dag nog jouw kant op!
- Meer dan 400.000 tweedehands boeken om uit te kiezen
- We checken alle boeken eigenhandig
- Vanaf 40 euro of bij 4 boeken is de verzending op onze rekening
- 30 dagen retourgarantie
Website
boekenbalie.nlAdvertentienummer: a1513982319
Populaire zoektermen
Kookboekenoude kookboekenharold mcgee eten kokentime life praktisch kokenkoken zonder grenzen lekturamakoken met kanjersgordon ramsay koken als een chefkoken zonder pakjesik kan koken sarelstime life kookboekenslowcooker kookboekenik kan koken sarelskookboeken gezochtoude kookboekenbatavus gogo in Brommers | Oldtimerskeramiek in Tuinstekersrok maat 46 zwart in Grote Matensportcity abonnement in Gezondheidsproducten en Wellness100cm in Knaagdieren en Konijnen | Hokken en Kooienbijzondere kandelaar in Woonaccessoires | Kandelaars en Kaarsensnowboard 162w in Snowboardentoyota rav 4 2019 in Toyotastatafel rechthoek in Tuintafelshoreca staafmixer in Horeca | Keukenapparatuur