Kenmerken
Beschrijving
Pannenkoeken en flensjes
(Susannah Blake)
Van blini’s en blintzes tot drie-in-de-pan.
De geschiedenis van de pannenkoek, een handleiding voor het maken van basisbeslag plus ideeën voor een heerlijke vulling of topping.
Meer dan 20 inspirerende, eenvoudige maar ook vernieuwende recepten, van de Amerikaanse pannenkoek met bacon en siroop tot een cranberrysorbet in een kantachtige pannenkoek.
Elk recept is prachtig gefotografeerd en door de stap-voor- stapinstructies is succes verzekerd.
Pannenkoeken, flensjes, blintzes en bilini’s
Beslag maken
Snacks en stapeltjes
Wraps en loempia’s
Zoet en zalig
Gebonden met stofomslag, 64 pag., geïllustreerd, register
Uitg. Veltman, 2004
ISBN 9789059202702
* Alleen verzenden, niet ophalen
* Op biedingen die te laag zijn wordt niet gereageerd
* Op biedingen die acceptabel zijn wordt snel gereageerd
* Boeken worden na ontvangst van betaling meteen verstuurd