Kenmerken
Beschrijving
De echte Franse keuken
(Susi Piroué)
Typische recepten en culinaire indrukken van alle Franse streken
Du pain, du vin et....du savoir vivre.
Dit prachtige boek neemt u mee op een culinaire ontdekkingsreis door de bekende Franse streken, van de woeste Bretonse kust, over het levendige Parijs, naar de geurige Provence.
In meer dan 200 recepten maakt u kennis met klassieke en streekgebonden gerechten, even rijk en gevarieerd als het gebied waar ze vandaan komen. Bovendien biedt "De echte Franse keuken" een schat aan informatie over typische producten en specialiteiten, feesten en bezienswaardigheden. Kortom ervaar met dit boek het Franse Savoir Vivre!
Champagne, Parijs, Ile-de-France
Elzas, Lotharingen, Franche-Comté, Savoie
Dauphiné, Bourgogne, Bresse, Lyonnais
Provence, Languedoc – Rousillon, Corsica
Het zuidwesten: Midi-Pyrénées, Aquitanië
Auvergne, Limousin
Poitou – Charentes, Loire-vallei
Brertagne, Normandië, het noorden
Gebonden met stofomslag, 280 pag., geïllustreerd, register
Uitg. Deltas/Zuidned. Uitg., 1995
ISBN 9789024358755
* Alleen verzenden, niet ophalen
* Op biedingen die te laag zijn wordt niet gereageerd
* Op biedingen die acceptabel zijn wordt snel gereageerd
* Boeken worden na ontvangst van betaling meteen verstuurd