VERKADE ALBUM LENTE 9789021531823 Jac.P. Thijsse€ 4,75
Escoffier voor de keuken van nu Bouillons, sauzen en
51sinds 17 jun. '25, 07:52
€ 21,85
Verzenden
Verzenden voor € 3,15
Kenmerken
AuteurEscoffier
ConditieZo goed als nieuw
Productnummer (ISBN)9789027420404
Jaar (oorspr.)2001
Beschrijving
BoekenBalie maakt van tweedehands jouw eerste keuze. Met een Trustscore van 4,8 (excellent) en 30 dagen retour garantie maken we dat iedere dag waar.
Titel: Escoffier voor de keuken van nu Bouillons, sauzen en garnituren / Escoffier voor de keuken van nu
Auteur: Escoffier
ISBN: 9789027420404
Conditie: Als nieuw
De meest verfijnde recepten uit de klassieke Franse traditie nu voor iedereen toegankelijk. Auguste Escoffier (1846-1935) was de chef-kok van de Franse culinaire traditie. Hij zwaaide de scepter over 's werelds meest verfijnde keukens, waaronder Savoy, Carlton en Ritz. Zijn Guide Culinaire - die hij voortdurend uitbreidde en herzag - bevat alles wat hij dacht of schreef over de kunst waaraan hij zich zo volledig overgaf. Tot op heden waren echter, behalve voor professionele koks, zijn recepten vrijwel ontoegankelijk. In deze uitgave vindt u 150 recepten uit de Guide Culinaire, die op heldere wijze en stap voor stap de edele kunst van het maken van sauzen en bouillons - de basis van de Franse kooktechniek - uit de doeken doen.
Daarnaast een selectie uit de beroemde Escoffier-garnituren waarin deze sauzen zo'n centrale rol spelen.
Titel: Escoffier voor de keuken van nu Bouillons, sauzen en garnituren / Escoffier voor de keuken van nu
Auteur: Escoffier
ISBN: 9789027420404
Conditie: Als nieuw
De meest verfijnde recepten uit de klassieke Franse traditie nu voor iedereen toegankelijk. Auguste Escoffier (1846-1935) was de chef-kok van de Franse culinaire traditie. Hij zwaaide de scepter over 's werelds meest verfijnde keukens, waaronder Savoy, Carlton en Ritz. Zijn Guide Culinaire - die hij voortdurend uitbreidde en herzag - bevat alles wat hij dacht of schreef over de kunst waaraan hij zich zo volledig overgaf. Tot op heden waren echter, behalve voor professionele koks, zijn recepten vrijwel ontoegankelijk. In deze uitgave vindt u 150 recepten uit de Guide Culinaire, die op heldere wijze en stap voor stap de edele kunst van het maken van sauzen en bouillons - de basis van de Franse kooktechniek - uit de doeken doen.
Daarnaast een selectie uit de beroemde Escoffier-garnituren waarin deze sauzen zo'n centrale rol spelen.
Waarom je bij BoekenBalie moet zijn voor al je tweedehands boeken:
- Bestel je voor 15:00 uur? Dan vliegt het dezelfde dag nog jouw kant op!
- Meer dan 400.000 tweedehands boeken om uit te kiezen
- We checken alle boeken eigenhandig
- Vanaf 40 euro of bij 4 boeken is de verzending op onze rekening
- 30 dagen retourgarantie
Website
boekenbalie.nlAdvertentienummer: a1514961575
Populaire zoektermen
escoffiersterk in de keuken kookboekKookboekenoude kookboekenerik van loo sauzenmet conimex thuis in de oosterse keukende bijbel van de italiaanse keukende perzische keukenantilliaanse keukenuit paulines keukentime life kookboekenslowcooker kookboekende authentiek indische keukenster in de keukenroblox in Games | Overigekralenboompjes in Hobby en Vrije tijdafsleepwagen in Modelauto's | 1:87gebruikte quad banden met velg in Quads en Trikesrenault express in Interieur en Bekledingvakantiehuis met hottub in Vakantiehuizen | Nederlandpeplum top in Topswoody in Kampeeraccessoirestinnen service in Ondergoed en Lingeriebatavus in Fitnessmaterialen