Koken met paddestoelen
Kenmerken
Beschrijving
Koken met paddestoelen
(Jacque Malouf)
In de ruim 70 recepten die in Koken met paddestoelen zijn opgenomen, worden de geheimen van deze heerlijke producten ontsluierd en wordt getoond hoe ze in allerlei gerechten kunnen worden verwerkt, van Tempura met shii-take en Hon-shimeji met zoete mirin-sojasaus tot een Open lasagne met wilde paddestoelen. Of u nu de subtiele rooksmaak van porcini (eekhoorntjesbrood) wilt proeven of wilt experimenteren met het wereldberoemde, krachtige aroma van truffels, u zult ontdekken hoe de smaak van deze eenvoudige ingrediënten uw manier van koken geheel kan veranderen.
Gebonden, 96 pag., geïllustreerd, register
Uitg. Veltman, 2005
ISBN 9789059203686
* Alleen verzenden, niet ophalen
* Op biedingen die te laag zijn wordt niet gereageerd
* Op biedingen die acceptabel zijn wordt snel gereageerd
* Boeken worden na ontvangst van betaling meteen verstuurd