Inmaken – wecken
Kenmerken
Beschrijving
Inmaken – wecken
(Cecile Thijssen)
Het inmaken van groente, fruit en paddenstoelen
Inmaken, wecken, conserveren: leuk om te doen en het loont de moeite. Juist in tijden dat groenten en vruchten goedkoop zijn, of als u uit eigen tuin oogst, kunt u een voorraadje aanleggen dat u later goed van pas komt.
In dit boek leest u alles over pasteuriseren en steriliseren, op sap zetten van vruchten, ‘inpotten’ van groenten, de bereiding van jam, gelei, marmelade, vruchtensap, limonadesiroop, vruchtendranken (ook alcoholische), inmaken met zout, zuur en zoetzuur en op alcohol zetten van fruit. Compleet met talloze beproefde recepten.
Maak nu in en smul later; de volle smaak van èchte inmaak is uw beloning.
Paperback, 84 pag., geïllustreerd, register
Uitg. Zomer & Keuning, 1985
ISBN 9021013592
* Alleen verzenden, niet ophalen
* Op biedingen die te laag zijn wordt niet gereageerd
* Op biedingen die acceptabel zijn wordt snel gereageerd
* Boeken worden na ontvangst van betaling meteen verstuurd