Brood
Kenmerken
Beschrijving
Brood
(Paul Hollywood)
100 internationale recepten
Brood vormt de verbinding tussen alle culturen. Het heeft voor iedereen een sociale en gastronomische betekenis. Vanuit zijn liefde voor deze etenswaar heeft Paul Hollywood een bloeiend bakkersbedrijf opgebouwd en voor verschillende beroemde Engelse hotels broden gecreëerd. Hij vindt het bakken van brood een feest, en met deze verzameling fantastische recepten laat hij de thuisbakker zijn liefde voor het broodbakken duidelijk voelen.
Brood bevat recepten van allerlei soorten brood: van eenvoudige witte en bruine broden tot mediterrane en traditionele varianten ' er staan zelfs broden uit de Oudheid in!
De geschiedenis van het brood
Keukengerei, technieken en tips
Basisbroden
Franse broden
Italiaanse broden
Traditionele broden
Broden met kruiden en zaden
Broden met fruit en noten
Zoete lekkernijen
Gebonden met stofomslag, 144 pag., geïllustreerd, register
Uitg. Van Dishoeck, 2004
ISBN 9789026936593
* Alleen verzenden, niet ophalen
* Op biedingen die te laag zijn wordt niet gereageerd
* Op biedingen die acceptabel zijn wordt snel gereageerd
* Boeken worden na ontvangst van betaling meteen verstuurd