Frans voor Zelfstudie / Prisma taalcursus 9789027414915€ 25,50
Puurder, Restaurant De Librije 9789040095160 N. Koreman
70sinds 11 jul. '25, 07:46
€ 83,00
Verzenden
Kenmerken
AuteurN. Koreman
ConditieZo goed als nieuw
Productnummer (ISBN)9789040095160
Jaar (oorspr.)2002
Beschrijving
BoekenBalie maakt van tweedehands jouw eerste keuze. Met een Trustscore van 4,8 (excellent) en 30 dagen retour garantie maken we dat iedere dag waar.
Titel: Puurder, Restaurant De Librije
Auteur: N. Koreman
ISBN: 9789040095160
Conditie: Als nieuw
Puurder
Restaurant De Librije Zwolle
Jonnie Boer, Thérèse Boer-Tausch
Jonnie Boer, de inmiddels zeer bekende kok en eigenaar van het met drie Michelin-sterren gewaardeerde restaurant De Librije in de Zwolse historische binnenstad, komt na het succes van zijn eerste boek Puur, nu met nog meer verhalen en recepten in: Puurder.
De hedendaagse, regionale kooktrant van Boer vindt zijn oorsprong in de jeugdjaren van de meesterkok, toen hij in de omgeving van Giethoorn van het buitenleven genoot – vissen, jagen, stropen – iets waarover hij graag vertelt.
Dit nieuwe boek over de gastronomie van een van de fijnste restaurants van Nederland is een feest op zich, mede door de uitbundige fotografie van culinair fotograaf Jan Bartelsman.
Bijzonder bij Puurder is een afzonderlijk toegevoegde kleine uitgave met als titel Wijnspijsbijbeltje door Thérèse Boer-Tausch, waarin resultaten van wijnproeverijen worden weergegeven en in het bijzonder aandacht wordt besteed aan de combinatie spijzen – wijnen.
Titel: Puurder, Restaurant De Librije
Auteur: N. Koreman
ISBN: 9789040095160
Conditie: Als nieuw
Puurder
Restaurant De Librije Zwolle
Jonnie Boer, Thérèse Boer-Tausch
Jonnie Boer, de inmiddels zeer bekende kok en eigenaar van het met drie Michelin-sterren gewaardeerde restaurant De Librije in de Zwolse historische binnenstad, komt na het succes van zijn eerste boek Puur, nu met nog meer verhalen en recepten in: Puurder.
De hedendaagse, regionale kooktrant van Boer vindt zijn oorsprong in de jeugdjaren van de meesterkok, toen hij in de omgeving van Giethoorn van het buitenleven genoot – vissen, jagen, stropen – iets waarover hij graag vertelt.
Dit nieuwe boek over de gastronomie van een van de fijnste restaurants van Nederland is een feest op zich, mede door de uitbundige fotografie van culinair fotograaf Jan Bartelsman.
Bijzonder bij Puurder is een afzonderlijk toegevoegde kleine uitgave met als titel Wijnspijsbijbeltje door Thérèse Boer-Tausch, waarin resultaten van wijnproeverijen worden weergegeven en in het bijzonder aandacht wordt besteed aan de combinatie spijzen – wijnen.
Waarom je bij BoekenBalie moet zijn voor al je tweedehands boeken:
- Bestel je voor 15:00 uur? Dan vliegt het dezelfde dag nog jouw kant op!
- Meer dan 400.000 tweedehands boeken om uit te kiezen
- We checken alle boeken eigenhandig
- Vanaf 40 euro of bij 4 boeken is de verzending op onze rekening
- 30 dagen retourgarantie
Website
boekenbalie.nlAdvertentienummer: a1515792746
Populaire zoektermen
Kookboekenoude kookboekenlibrijetime life kookboekenslowcooker kookboekenkookboeken gezochtoude kookboekenindische kookboekenkookboekenindonesische kookboekenjumbo kookboekenkookboekenkookboeken gezochtgezocht kookboekendinghy in Bootonderdelenrvs kooi in Vogels | Hokken en Kooienpoedercoaten in Brievenbussensprookjes cassettebandjes in Cassettebandjesbmw m4 cabrio in BMWvierkante stuiver in Munten | Nederlandhonda naaf in Ophanging en Onderstelrsv mille 2000 in Onderdelen | Overigepeugeot 2008 in Ruiten en Toebehoreneriba tafel in Caravan accessoires