VERKADE ALBUM LENTE 9789021531823 Jac.P. Thijsse€ 4,75
Verrot lekker 9789461561787 Christian Weij
60sinds 11 jul. '25, 07:48
€ 63,50
Verzenden
Kenmerken
AuteurChristian Weij
ConditieGelezen
Productnummer (ISBN)9789461561787
Jaar (oorspr.)2015
Beschrijving
BoekenBalie maakt van tweedehands jouw eerste keuze. Met een Trustscore van 4,8 (excellent) en 30 dagen retour garantie maken we dat iedere dag waar.
Titel: Verrot lekker
Auteur: Christian Weij
ISBN: 9789461561787
Conditie: Beetje gebruikt
"Fermenteren is een opvallende trend. We zien topchefs als Jonnie Boer heel erg in de weer met fermenteren." Hans Steenbergen, Foodtrendwatcher of the year.Fermenteren is het functioneel laten rotten van voedsel. Het is een oude vorm van conserveren, een techniek van vroeger die helemaal terugkomt. Het past in de trend van gezond en het verduurzamen van voedsel. Alles wat we lekker vinden, is vaak gefermenteerd. Zoals: vanille, koffie, wijn, bier, kaas, brood, peper, etc. Het enige wat je nodig hebt is zout, water, groente (of fruit), steriele potten en tijd.Verrot lekker is een praktisch kook- en doeboek, met veel recepten. Allerlei producten komen aan de orde: niet alleen groente en fruit, ook zuivel, vlees, vis, noten, zaden en granen. Auteur Christian Weij geeft je zijn basisregels en maakt je thuis in de wereld van het fermenteren.Weij: "Neem een witte kool. Die kun je natuurlijk gewoon laten rotten, maar dan kun je hem na een week of zes weggooien. Je kunt hem ook gecontroleerd laten rotten: als ik er zout bij breng, kan de melkzuurbacterie als enige overleven en die zet de koolhydraten om in melkzuur. En zo ontstaat zure kool."
Titel: Verrot lekker
Auteur: Christian Weij
ISBN: 9789461561787
Conditie: Beetje gebruikt
"Fermenteren is een opvallende trend. We zien topchefs als Jonnie Boer heel erg in de weer met fermenteren." Hans Steenbergen, Foodtrendwatcher of the year.Fermenteren is het functioneel laten rotten van voedsel. Het is een oude vorm van conserveren, een techniek van vroeger die helemaal terugkomt. Het past in de trend van gezond en het verduurzamen van voedsel. Alles wat we lekker vinden, is vaak gefermenteerd. Zoals: vanille, koffie, wijn, bier, kaas, brood, peper, etc. Het enige wat je nodig hebt is zout, water, groente (of fruit), steriele potten en tijd.Verrot lekker is een praktisch kook- en doeboek, met veel recepten. Allerlei producten komen aan de orde: niet alleen groente en fruit, ook zuivel, vlees, vis, noten, zaden en granen. Auteur Christian Weij geeft je zijn basisregels en maakt je thuis in de wereld van het fermenteren.Weij: "Neem een witte kool. Die kun je natuurlijk gewoon laten rotten, maar dan kun je hem na een week of zes weggooien. Je kunt hem ook gecontroleerd laten rotten: als ik er zout bij breng, kan de melkzuurbacterie als enige overleven en die zet de koolhydraten om in melkzuur. En zo ontstaat zure kool."
Waarom je bij BoekenBalie moet zijn voor al je tweedehands boeken:
- Bestel je voor 15:00 uur? Dan vliegt het dezelfde dag nog jouw kant op!
- Meer dan 400.000 tweedehands boeken om uit te kiezen
- We checken alle boeken eigenhandig
- Vanaf 40 euro of bij 4 boeken is de verzending op onze rekening
- 30 dagen retourgarantie
Website
boekenbalie.nlAdvertentienummer: a1515794595
Populaire zoektermen
eet jezelf lekker in je vel boekeet jezelf lekker in je vel boeklekker en simpelverrot lekkerKookboekenoude kookboekenlekker en simpel kookboekafvallen met gezond en lekker etenlekker fredproject gezond lekker sneltime life kookboekenslowcooker kookboekenvet lekkerlekker en simpel zoetmini box in Boxen735i in BMWfiat 500 blik in Automerken, Motoren en Formule 1lieftinck groningen in Blikkendecentrale ventilatie in Ventilatie en Afzuigingkeukenplint in Keuken | Keukenelementenbiochemistry in Studieboeken en Cursussenipad pro 12.9 keyboard in Apple iPadspeugeot vivacity eindhoven in Scooters | Peugeotroos in Onderdelen en Toebehoren