18 Rooie oortjes 9789076265391€ 5,85
Culinair Sardinië 9789045200545 Loes Janssen-Miraglia
50sinds 15 jul. '25, 07:54
€ 13,60
Verzenden
Verzenden voor € 3,15
Kenmerken
AuteurLoes Janssen-Miraglia
ConditieGelezen
Productnummer (ISBN)9789045200545
Jaar (oorspr.)2012
Beschrijving
BoekenBalie maakt van tweedehands jouw eerste keuze. Met een Trustscore van 4,8 (excellent) en 30 dagen retour garantie maken we dat iedere dag waar.
Titel: Culinair Sardinië
Auteur: Loes Janssen-Miraglia
ISBN: 9789045200545
Conditie: Beetje gebruikt
Ontdek de culinaire pracht van een onontdekt eiland!Nadat zij de Siciliaanse keuken van haar geheimen heeft ontdaan, stort Loes Janssen Miraglia zich in haar nieuwe boek op de Sardijnse keuken. De culinaire specialiteiten van deze tot op heden onontdekte Italiaanse eilandkeuken zijn van oudsher sterk beïnvloed door herders en boeren: veel geroosterd vlees, kazen, wilde kruiden en gedroogd brood dat de herders opgerold meenamen op hun eenzame omzwervingen in de bergen. Maar behalve deze cucina pastorale kent Sardinië ook een cucina marinara met talrijke visspecialiteiten. Vanzelfsprekend ontbreken ook originele pasta's, soepen, groentegerechten en zoete lekkernijen in vele soorten en smaken niet. Net zoals voor haar met een Gourmand Award bekroonde boek Sicilicious heeft Janssen Miraglia voor Culinair Sardinië onderzoek gedaan naar de ontstaansgeschiedenis van de receptuur, de sagen en legenden die aan bijzondere gerechten ten grondslag liggen en de traditionele wijze van bereiden.
Titel: Culinair Sardinië
Auteur: Loes Janssen-Miraglia
ISBN: 9789045200545
Conditie: Beetje gebruikt
Ontdek de culinaire pracht van een onontdekt eiland!Nadat zij de Siciliaanse keuken van haar geheimen heeft ontdaan, stort Loes Janssen Miraglia zich in haar nieuwe boek op de Sardijnse keuken. De culinaire specialiteiten van deze tot op heden onontdekte Italiaanse eilandkeuken zijn van oudsher sterk beïnvloed door herders en boeren: veel geroosterd vlees, kazen, wilde kruiden en gedroogd brood dat de herders opgerold meenamen op hun eenzame omzwervingen in de bergen. Maar behalve deze cucina pastorale kent Sardinië ook een cucina marinara met talrijke visspecialiteiten. Vanzelfsprekend ontbreken ook originele pasta's, soepen, groentegerechten en zoete lekkernijen in vele soorten en smaken niet. Net zoals voor haar met een Gourmand Award bekroonde boek Sicilicious heeft Janssen Miraglia voor Culinair Sardinië onderzoek gedaan naar de ontstaansgeschiedenis van de receptuur, de sagen en legenden die aan bijzondere gerechten ten grondslag liggen en de traditionele wijze van bereiden.
Waarom je bij BoekenBalie moet zijn voor al je tweedehands boeken:
- Bestel je voor 15:00 uur? Dan vliegt het dezelfde dag nog jouw kant op!
- Meer dan 400.000 tweedehands boeken om uit te kiezen
- We checken alle boeken eigenhandig
- Vanaf 40 euro of bij 4 boeken is de verzending op onze rekening
- 30 dagen retourgarantie
Website
boekenbalie.nlAdvertentienummer: a1515879825
Populaire zoektermen
Kookboekenoude kookboekenculinair vademecumpan tip culinairtime life kookboekenslowcooker kookboekentip culinair tijdschriftenkookboeken gezochtoude kookboekenindische kookboekenkookboekentip culinairindonesische kookboekenjumbo kookboekenlimburgse jagers in Militaria | Algemeensparta victoria in Handleidingen en Instructieboekjesjos burgers in Economie, Management en Marketingprullenbak 100 liter in Woonaccessoires | Prullenbakkeninhuldiging wilhelmina in Penningen en Medaillesulft in Vogels | Parkieten en Papegaaienaxel in Ansichtkaarten | Nederlandseiko 5 vintage in Horloges | Herenjulianadorp curacao in Vakantiehuizen | Nederlandse Antillenbinnenboordmotor keerkoppeling in Buiten- en Binnenboordmotoren