Beschrijving

Paperback uit 2016 Prometheus bevat 186 blz en de conditie is in goede staat Hoekpuntjes iets gedeukt


Foodless - Carlijn Broring

'Met volle overtuiging zeg ik: niemand hoeft zich door een voedselallergie en/of -tolerantie anders te voelen. Het leven met een intolerantie hoeft niet knettermoeilijk te zijn, je moet alleen even weten waar je moet beginnen. In dit Foodless-kookboek neem ik je mee op ontdekkingstocht in een allergievrije wereld. Word de meest creatieve versie van jezelf, ontdek jouw favoriete recepten en tover ze voor jou en je omgeving op tafel.

Maar is allergievrij eten ook lékker eten, of lever je altijd een beetje in op de romige smaken en de variatie? Sla dit boek open en ik laat je de mogelijkheden zien. Of je nu een glutenintolerantie, soja-allergie of lactose-intolerantie hebt: met een paar kleine aanpassingen kook of bak je een heerlijk, allergievrij gerecht.
Enjoy FOODLESS en eet smakelijk.
Liefs,
Carlijn

Carlijn Bröring (1986) is diëtist in opleiding en ervaringsdeskundige als het aankomt op leven met twee voedselintoleranties. Met haar populaire voedingsblog Foodless won zij vorig jaar van 10000 deelnemers de Freelancer of the Year-award. Zij stond eerder in Margriet en Allerhande.

'Ik heb Carlijn de prijs uitgereikt voor Freelancer of the Year. Ze is een vrouw met een onwaarschijnlijke energie, die belangrijk werk verricht op het gebied van voedselallergie. (...) Ik kan me voorstellen dat zij ver gaat komen.'
Mark Rutte

'Carlijn levert een belangrijke bijdrage aan een groeiend vraagstuk in de maatschappij.'
René Frijters, oprichter van ZZP-bank KNAB en juryvoorzitter Freelancer of the Year-award

Recensie

De titel van dit boek doet haar naam eer aan: de recepten van Carlijn Bröring zijn noemenswaardig om wat er niet in zit. Dit kookboek biedt uitkomst voor mensen met allergieën of voedselintoleranties (en hun vrienden of familieleden, die met hun handen in het haar zitten wat ze in vredesnaam dan wel kunnen koken). De recepten zijn allemaal glutenvrij en de meeste zijn ook koemelkvrij. Elk recept is voorzien van icoontjes die aangeven welke allergenen er niet in zitten. De nagerechten en taarten springen eruit en vormen de meeste uitdaging, maar er is ook aandacht voor het ontbijt, de lunch, hapjes en drankjes, hoofdgerechten en bijgerechten. Ieder recept is voorzien van een aantrekkelijke kleurenfoto. De eenvoud is verfrissend, de uitleg kort en praktisch en zonder pretenties. De meeste bereidingsvoorschriften bevatten weinig ingrediënten en zijn zeer simpel te maken. De schrijfster is oprichtster van een online platform voor mensen met een voedselintolerantie. Dit boek levert een behulpzame bijdrage aan een groeiende vraag in een maatschappij die steeds bewuster wordt van voeding.
NBD Biblion, Jorieke Rutgers


  • snel en goed verpakt verzonden op dezelfde of de volgende werkdag
  • en bij een bestelling van boven de 75,= GRATIS verzenden
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
Bezorgt in heel Nederland
0x bekeken
0x bewaard
Sinds 6 sep '25
Advertentienummer: a1517492866