Cehennem 9789752116832 Dan Brown€ 25,80
Kenmerken
Auteur
Elbrich Fennema
Conditie
Zo goed als nieuw
Productnummer (ISBN)
9789059562073
Jaar (oorspr.)
2007
Beschrijving
BoekenBalie maakt van tweedehands jouw eerste keuze. Met een Trustscore van 4,8 (excellent) en 30 dagen retour garantie maken we dat iedere dag waar.
Titel: Gescheiden wat nu ?
Auteur: Elbrich Fennema
ISBN: 9789059562073
Conditie: Als nieuw
Van advocaat tot zoutkorst
Scheiden betekent niet altijd lijden. Het is helemaal niet nodig dat eidooiers die over zijn na het maken van amandelkrullen, of eiwitten die overblijven na het bereiden van cr brul roemloos door de gootsteen verdwijnen. Met een paar simpele ingrepen veranderen ze in iets heerlijks.
Dit kookboek doet een overzichtelijke handreiking om nieuwe bestemmingen te vinden voor overgebleven eiwitten en eidooiers. Met meer dan tachtig recepten en toepassingen kan iedereen hier een manier vinden om na een scheiding de resterende helft tot nieuwe hoogten te laten stijgen. Om de kans op succes te verhogen biedt dit kookboek tevens inzicht in de scheikundige processen die elementair zijn voor koken met gescheiden eieren.
ELBRICH FENNEMA was correspondent in Tokio voor onder meer NRC Handelsblad. Tegenwoordig schrijft zij over eten en koken voor Ode en Bouillon! Op www.mijnproeftuin.nl doet ze verslag van de twijfels, teleurstellingen, confrontaties en successen in haar moestuin.
Titel: Gescheiden wat nu ?
Auteur: Elbrich Fennema
ISBN: 9789059562073
Conditie: Als nieuw
Van advocaat tot zoutkorst
Scheiden betekent niet altijd lijden. Het is helemaal niet nodig dat eidooiers die over zijn na het maken van amandelkrullen, of eiwitten die overblijven na het bereiden van cr brul roemloos door de gootsteen verdwijnen. Met een paar simpele ingrepen veranderen ze in iets heerlijks.
Dit kookboek doet een overzichtelijke handreiking om nieuwe bestemmingen te vinden voor overgebleven eiwitten en eidooiers. Met meer dan tachtig recepten en toepassingen kan iedereen hier een manier vinden om na een scheiding de resterende helft tot nieuwe hoogten te laten stijgen. Om de kans op succes te verhogen biedt dit kookboek tevens inzicht in de scheikundige processen die elementair zijn voor koken met gescheiden eieren.
ELBRICH FENNEMA was correspondent in Tokio voor onder meer NRC Handelsblad. Tegenwoordig schrijft zij over eten en koken voor Ode en Bouillon! Op www.mijnproeftuin.nl doet ze verslag van de twijfels, teleurstellingen, confrontaties en successen in haar moestuin.
Waarom je bij BoekenBalie moet zijn voor al je tweedehands boeken:
- Bestel je voor 15:00 uur? Dan vliegt het dezelfde dag nog jouw kant op!
- Meer dan 400.000 tweedehands boeken om uit te kiezen
- We checken alle boeken eigenhandig
- Vanaf 40 euro of bij 4 boeken is de verzending op onze rekening
- 30 dagen retourgarantie
Website
boekenbalie.nl...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
Rotterdam
0x bekeken
0x bewaard
Sinds 11 sep '25
Advertentienummer: a1517754573
Populaire zoektermen
Kookboekenoude kookboekentime life kookboekenslowcooker kookboekenkookboeken gezochtoude kookboekenindische kookboekenkookboekenindonesische kookboekenjumbo kookboekenkookboekenkookboeken gezochtgezocht kookboekenkookboeken colruytjaws of the lion in Gezelschapsspellen | BordspellenDacia dokker in Dacianightmare before christmas in Disneycabriolet hardtop in MGkoloniale meubelen in Kasten | Dressoirsbrandhout holten in Haardhoutklaviersleutel in Hang- en Sluitwerkbruynzeel nieuw in Schilderenfiets in Windsurfenopgelicht in Thrillers