Cehennem 9789752116832 Dan Brown€ 25,80
Kenmerken
Auteur
Peter Klosse
Conditie
Gelezen
Productnummer (ISBN)
9789059566408
Jaar (oorspr.)
2015
Beschrijving
BoekenBalie maakt van tweedehands jouw eerste keuze. Met een Trustscore van 4,8 (excellent) en 30 dagen retour garantie maken we dat iedere dag waar.
Titel: Het nieuwe proefboek
Auteur: Peter Klosse
ISBN: 9789059566408
Conditie: Beetje gebruikt
Over de smaak van wat wij eten en drinken. Een musthave voor iedereen die eten serieus neemt.
Er zijn niet veel mensen die niet houden van een heerlijk gerecht en een bijpassend drankje. Maar als je écht lekker wilt eten en drinken, helpt het als je er meer van weet. Sinds zijn eerste boek over dit onderwerp is Peter Klosse uitgegroeid tot de onbetwiste autoriteit op het gebied van smaak. In zijn nieuwste boek, 'Het Nieuwe Proefboek', geeft hij een frisse kijk op de voedselwereld van vandaag en inspireert hij zelf op zoek te gaan naar bijzondere smaakcombinaties. De vraag waarom een gerecht succesvol is beantwoordt hij aan de hand van de Culinaire Succesfactoren. Unieke flavour graphics laten zien hoe de diverse ingrediënten van gerechten bijdragen aan de smaak. Ook is er aandacht voor proeven en de rol van de hersenen bij de perceptie van smaak. Voor dit boek werkte hij samen met Angélique Schmeinck, een van de twee vrouwelijke meesterkoks van Nederland - een bijzondere combinatie van kennis en creativiteit.
Titel: Het nieuwe proefboek
Auteur: Peter Klosse
ISBN: 9789059566408
Conditie: Beetje gebruikt
Over de smaak van wat wij eten en drinken. Een musthave voor iedereen die eten serieus neemt.
Er zijn niet veel mensen die niet houden van een heerlijk gerecht en een bijpassend drankje. Maar als je écht lekker wilt eten en drinken, helpt het als je er meer van weet. Sinds zijn eerste boek over dit onderwerp is Peter Klosse uitgegroeid tot de onbetwiste autoriteit op het gebied van smaak. In zijn nieuwste boek, 'Het Nieuwe Proefboek', geeft hij een frisse kijk op de voedselwereld van vandaag en inspireert hij zelf op zoek te gaan naar bijzondere smaakcombinaties. De vraag waarom een gerecht succesvol is beantwoordt hij aan de hand van de Culinaire Succesfactoren. Unieke flavour graphics laten zien hoe de diverse ingrediënten van gerechten bijdragen aan de smaak. Ook is er aandacht voor proeven en de rol van de hersenen bij de perceptie van smaak. Voor dit boek werkte hij samen met Angélique Schmeinck, een van de twee vrouwelijke meesterkoks van Nederland - een bijzondere combinatie van kennis en creativiteit.
Waarom je bij BoekenBalie moet zijn voor al je tweedehands boeken:
- Bestel je voor 15:00 uur? Dan vliegt het dezelfde dag nog jouw kant op!
- Meer dan 400.000 tweedehands boeken om uit te kiezen
- We checken alle boeken eigenhandig
- Vanaf 40 euro of bij 4 boeken is de verzending op onze rekening
- 30 dagen retourgarantie
Website
boekenbalie.nl...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
Rotterdam
0x bekeken
0x bewaard
Sinds 11 sep '25
Advertentienummer: a1517755730
Populaire zoektermen
Kookboekenoude kookboekenwelkom bij de nieuwe jijtime life kookboekenslowcooker kookboekenhet nieuwe kookboek hendersonkookboeken gezochtoude kookboekenindische kookboekenkookboekenindonesische kookboekenpeter goossensjumbo kookboekendonna hay nieuwe klassiekersopstap bordes in Caravan accessoireswielflap caravan in Caravan accessoiresccv a80 in Kantoor en Winkelinrichting | Kassa's en Betaalsystemenns rijtuigen n spoor in Modeltreinen | N-Spoorgaskookplaat inbouw pelgrim in Kookplatenmegane rs bumper in Carrosserie en Plaatwerkuitlaat starlet in Uitlaatsystemenvanguard xl in Overhemdencorrigerend badpak miraclesuit in Kleding | Damesvloerkleed leen bakker in Stoffering | Tapijten en Kleden