Kenmerken
Auteur
Gerd Käfer
Conditie
Gelezen
Productnummer (ISBN)
9789061128199
Jaar (oorspr.)
2010
Beschrijving
BoekenBalie maakt van tweedehands jouw eerste keuze. Met een Trustscore van 4,8 (excellent) en 30 dagen retour garantie maken we dat iedere dag waar.
Titel: Carpaccio
Auteur: Gerd Käfer
ISBN: 9789061128199
Conditie: Beetje gebruikt
In een handomdraai een zomers feestje op je bord!
Iedereen kent de traditionele carpaccio bestaande uit flinterdunne plakjes rauwe ossenhaas met Parmezaanse kaas. Soms ter variatie aangevuld met rucola, pijnboompitten of andere ingrediënten, maar de basis is altijd hetzelfde.
Tegenwoordig hoeft carpaccio niet meer uit rundvlees te bestaan. Sterker nog; de kans dat je in een restaurant carpaccio bestaande uit vlees geserveerd krijgt wordt steeds kleiner. Het woord carpaccio is de laatste jaren steeds vaker een verwijzing naar de bereidingswijze en het gerecht kan bestaan uit plakjes vlees, groente, vis, kaas en fruit.
Het boek Carpaccio geeft 77 verrassende recepten die allemaal uitgaan van de carpaccio-bereidingswijze. Het boek geeft tips waarmee het dun snijden van allerlei ingrediënten een peulenschil wordt, als je maar een paar simpele stappen volgt. Op deze wijze wordt het maken van een carpaccio van pompoen, Sint-Jakobsschelpen of kabeljauw net zo eenvoudig als de traditionele ossenhaascarpaccio.
Chef-kok Gerd Käfer geeft zijn beste recepten, van eenvoudig tot luxe, en vult deze aan met veel professionele tips voor de voorbereiding, het serveren en het decoreren van de gerechten.
Titel: Carpaccio
Auteur: Gerd Käfer
ISBN: 9789061128199
Conditie: Beetje gebruikt
In een handomdraai een zomers feestje op je bord!
Iedereen kent de traditionele carpaccio bestaande uit flinterdunne plakjes rauwe ossenhaas met Parmezaanse kaas. Soms ter variatie aangevuld met rucola, pijnboompitten of andere ingrediënten, maar de basis is altijd hetzelfde.
Tegenwoordig hoeft carpaccio niet meer uit rundvlees te bestaan. Sterker nog; de kans dat je in een restaurant carpaccio bestaande uit vlees geserveerd krijgt wordt steeds kleiner. Het woord carpaccio is de laatste jaren steeds vaker een verwijzing naar de bereidingswijze en het gerecht kan bestaan uit plakjes vlees, groente, vis, kaas en fruit.
Het boek Carpaccio geeft 77 verrassende recepten die allemaal uitgaan van de carpaccio-bereidingswijze. Het boek geeft tips waarmee het dun snijden van allerlei ingrediënten een peulenschil wordt, als je maar een paar simpele stappen volgt. Op deze wijze wordt het maken van een carpaccio van pompoen, Sint-Jakobsschelpen of kabeljauw net zo eenvoudig als de traditionele ossenhaascarpaccio.
Chef-kok Gerd Käfer geeft zijn beste recepten, van eenvoudig tot luxe, en vult deze aan met veel professionele tips voor de voorbereiding, het serveren en het decoreren van de gerechten.
Waarom je bij BoekenBalie moet zijn voor al je tweedehands boeken:
- Bestel je voor 15:00 uur? Dan vliegt het dezelfde dag nog jouw kant op!
- Meer dan 400.000 tweedehands boeken om uit te kiezen
- We checken alle boeken eigenhandig
- Vanaf 40 euro of bij 4 boeken is de verzending op onze rekening
- 30 dagen retourgarantie
Website
boekenbalie.nl...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
Rotterdam
1x bekeken
0x bewaard
Sinds 11 sep '25
Advertentienummer: a1517774351
Populaire zoektermen
Kookboekenoude kookboekentime life kookboekenslowcooker kookboekenkookboeken gezochtoude kookboekenindische kookboekenkookboekenindonesische kookboekenjumbo kookboekenkookboekenkookboeken gezochtgezocht kookboekenkookboeken colruytfendi in Schoenenchainglider in Fietsen | Kinderfietsjesknappa ikea in Lampen | Vloerlampenfly me to the moon in Cd's | Overige Cd'sgoudsmeden in Gereedschap | Handgereedschapvw t1 1:12 in Modelauto's | 1:5 tot 1:12after eight in Taal | Engelsnavigatiesysteem mio in Autonavigatiematrasje kinderwagen in Kinderwagens en Combinatiesradio cd fiat panda in Carkits