Droombruidje 9789071794612 J. Groeneveld€ 19,10
Kenmerken
Auteur
J. Lagrouw
Conditie
Gelezen
Productnummer (ISBN)
9789066117358
Jaar (oorspr.)
2007
Beschrijving
3+1-actie! Bestel van 13 tot 26 oktober 3 boeken en krijg er 1 gratis bij.
Korting: nu van 15 euro, voor 11.25 euro.
BoekenBalie maakt van tweedehands jouw eerste keuze. Met een Trustscore van 4,8 (excellent) en 30 dagen retour garantie maken we dat iedere dag waar.
Titel: Het fijne van vlees
Auteur: J. Lagrouw
ISBN: 9789066117358
Conditie: Echt gebruikt
het fijne van
Vlees
...en recepten van Nederlands beste chefs
Van het land tot op het bord in een Nederlands toprestaurant.
De 24 beste (sterren-) chefs van Nederland vertellen over hun liefde voor vlees en geven daarbij hun favoriete vleesgerechten prijs. Jonnie Boer vertelt onder meer over Lamshals met zwezerik, nier en tong, Lucas Rive geeft het recept van Bokkedoorns' befaamde Steak tartaar en Hans van Wolde geeft recepten van drie bereidingen van het Livar-varken. En zo dus nog veel meer...
Het fijne van vlees combineert de heerlijkste gerechten met verhalen over het zuiverste vlees, van runderen uit Schotland tot Spaanse varkens. Al dit vlees is geselecteerd door Eijmert Teekens van Chateaubriand, die dit prachtige vlees aan talloze Nederlandse toprestaurants levert.
Het fijne van vlees is geschreven door culinair journalist Jan Lagrouw. Fotograaf Kees Hageman heeft naast alle culinaire fotografie ook de restaurants en de dieren fantastisch in beeld gebracht.
Korting: nu van 15 euro, voor 11.25 euro.
BoekenBalie maakt van tweedehands jouw eerste keuze. Met een Trustscore van 4,8 (excellent) en 30 dagen retour garantie maken we dat iedere dag waar.
Titel: Het fijne van vlees
Auteur: J. Lagrouw
ISBN: 9789066117358
Conditie: Echt gebruikt
het fijne van
Vlees
...en recepten van Nederlands beste chefs
Van het land tot op het bord in een Nederlands toprestaurant.
De 24 beste (sterren-) chefs van Nederland vertellen over hun liefde voor vlees en geven daarbij hun favoriete vleesgerechten prijs. Jonnie Boer vertelt onder meer over Lamshals met zwezerik, nier en tong, Lucas Rive geeft het recept van Bokkedoorns' befaamde Steak tartaar en Hans van Wolde geeft recepten van drie bereidingen van het Livar-varken. En zo dus nog veel meer...
Het fijne van vlees combineert de heerlijkste gerechten met verhalen over het zuiverste vlees, van runderen uit Schotland tot Spaanse varkens. Al dit vlees is geselecteerd door Eijmert Teekens van Chateaubriand, die dit prachtige vlees aan talloze Nederlandse toprestaurants levert.
Het fijne van vlees is geschreven door culinair journalist Jan Lagrouw. Fotograaf Kees Hageman heeft naast alle culinaire fotografie ook de restaurants en de dieren fantastisch in beeld gebracht.
Waarom je bij BoekenBalie moet zijn voor al je tweedehands boeken:
- Bestel je voor 15:00 uur? Dan vliegt het dezelfde dag nog jouw kant op!
- Meer dan 400.000 tweedehands boeken om uit te kiezen
- We checken alle boeken eigenhandig
- Vanaf 40 euro of bij 4 boeken is de verzending op onze rekening
- 30 dagen retourgarantie
Website
boekenbalie.nl...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
Rotterdam
2x bekeken
0x bewaard
Sinds 11 sep '25
Advertentienummer: a1517803976
Populaire zoektermen
Kookboekenoude kookboekentime life kookboekenslowcooker kookboekenkookboeken gezochtoude kookboekenindische kookboekenkookboekenvarken vleesindonesische kookboekenjumbo kookboekenkookboekenkookboeken gezochtgezocht kookboekenloreal steampod 2.0 in Uiterlijk | Haarverzorgingharry maas in Kunst | Schilderijen | Klassiekibiza cowboy laarzen in Schoenenlexus sportcross in Lexusdevine in Audiokabels en Televisiekabelsatag cv ketel onderdelen in Verwarming en Radiatorente koop ouddorp in Vogels | Hokken en Kooiendeuren scharnieren in Carrosserie en Plaatwerkoude witte piano in Piano'sgroningen de ploeg in Kunst en Cultuur | Beeldend