Kenmerken
Auteur
Petra Casparek
Conditie
Gelezen
Productnummer (ISBN)
9789044740752
Jaar (oorspr.)
2014
Beschrijving
BoekenBalie maakt van tweedehands jouw eerste keuze. Met een Trustscore van 4,8 (excellent) en 30 dagen retour garantie maken we dat iedere dag waar.
Titel: Handboek inmaken & bewaren
Auteur: Petra Casparek
ISBN: 9789044740752
Conditie: Beetje gebruikt
De beste recepten en bereidingenZelfgemaakt lekkers voor uw voorraadkast of om cadeau te geven!Traditioneel maakten onze grootmoeders en overgrootmoeders groenten en fruit tijdens het oogstseizoen in om er in de koude maanden nog van te kunnen genieten. Tegenwoordig heeft dat genieten van zelfgemaakte delicatessen aan belang gewonnen. Met inmaakrecepten kunt u immers een voorraad aanleggen van de heerlijkste vruchtenjam, -gelei, -marmelade en -moes. Of leg eens pruimen of perziken in siroop of alcohol in, of maak uw eigen likeur. Bij de groenten is er de traditionele zuurkool, ingelegde augurken, pickles en zuiderse antipasti. Met de juiste technieken kunt u ook fonds, sauzen en bereide gerechten voor langere tijd houdbaar maken, zodat u op dagen dat u niet veel tijd hebt snel een heerlijke maaltijd tevoorschijn tovert. Verder vindt u in dit boek recepten voor terrines van vlees en vis en voor huisbereide smaakmakers, zoals ketchup, mosterd, pesto, chutney, kruidenazijn en -olie. En natuurlijk leest u in dit boek ook alles over de belangrijkste inmaak- en bewaartechnieken, zoals inleggen, roken en drogen.
Titel: Handboek inmaken & bewaren
Auteur: Petra Casparek
ISBN: 9789044740752
Conditie: Beetje gebruikt
De beste recepten en bereidingenZelfgemaakt lekkers voor uw voorraadkast of om cadeau te geven!Traditioneel maakten onze grootmoeders en overgrootmoeders groenten en fruit tijdens het oogstseizoen in om er in de koude maanden nog van te kunnen genieten. Tegenwoordig heeft dat genieten van zelfgemaakte delicatessen aan belang gewonnen. Met inmaakrecepten kunt u immers een voorraad aanleggen van de heerlijkste vruchtenjam, -gelei, -marmelade en -moes. Of leg eens pruimen of perziken in siroop of alcohol in, of maak uw eigen likeur. Bij de groenten is er de traditionele zuurkool, ingelegde augurken, pickles en zuiderse antipasti. Met de juiste technieken kunt u ook fonds, sauzen en bereide gerechten voor langere tijd houdbaar maken, zodat u op dagen dat u niet veel tijd hebt snel een heerlijke maaltijd tevoorschijn tovert. Verder vindt u in dit boek recepten voor terrines van vlees en vis en voor huisbereide smaakmakers, zoals ketchup, mosterd, pesto, chutney, kruidenazijn en -olie. En natuurlijk leest u in dit boek ook alles over de belangrijkste inmaak- en bewaartechnieken, zoals inleggen, roken en drogen.
Waarom je bij BoekenBalie moet zijn voor al je tweedehands boeken:
- Bestel je voor 15:00 uur? Dan vliegt het dezelfde dag nog jouw kant op!
- Meer dan 400.000 tweedehands boeken om uit te kiezen
- We checken alle boeken eigenhandig
- Vanaf 40 euro of bij 4 boeken is de verzending op onze rekening
- 30 dagen retourgarantie
Website
boekenbalie.nl...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
Rotterdam
9x bekeken
1x bewaard
Sinds 26 sep '25
Advertentienummer: a1518416391
Populaire zoektermen
Kookboekenoude kookboekenhandboek voedsel drogentime life kookboekenslowcooker kookboekenkookboeken gezochtinmaken en bewarenoude kookboekenindische kookboekenkookboekenindonesische kookboekenjumbo kookboekenkookboekeninmaken en fermentereninsteekalbum in Postzegels | Toebehorenversnellingsbak c3 in Transmissie en Toebehorenaldo fiets lage instap in Fietsen | Dames | Damesfietsenmenuborden in Kantoor en Winkelinrichting | Kantoormeubilair en Inrichtingphilips tv 52 in Televisiesurban in Land Roverkoga cityliner in Fietsen | Heren | Herenfietsenformica tafeltje in Retrototally spies dvd in Dvd's | Tekenfilms en Animatiekledingrek hout in Kledingrekken