Groentje - inspiratie voor je eigen groene levensstijl -€ 7,50
nog beter koken met de perfecte kok (+DVD) - Marcus Polman
€ 5,00
Verzenden
Verzenden voor € 3,15
452sinds 5 mar. '24, 11:10
Kenmerken
ConditieNieuw
Beschrijving
aangeboden
nog beter koken met de perfecte kok
~ tips, trucs en recepten van de echte profs ~
door Marcus Polman
Hoe snipper je een uitje zonder tranen? Hoe braad je een braadstuk precies rare of juist medium? Hoe houd je je messen scherp? In Nog beter koken met De Perfecte Kok ging journalist Marcus Polman op zoek naar antwoorden op deze, en nog vele andere culinaire kwesties. Hij kreeg privéles bij driesterrenkoks Cees Helder en Sergio Herman die hun keukentrucs en een aantal recepten prijsgaven. Samen met Jonnie Boer (eveneens *) maakte hij Jonnie's wereldberoemde lamsnekje. Ook liep hij stage bij de 'kokkiesopleiding' in The College Hotel om te werken aan de noodzakelijke perfectionering van zijn snijtechnieken. Het resultaat is een basiskookboek vol praktische tips en trucs die iedere thuiskok zou moeten kennen. Uiteraard zijn ook recepten opgenomen, in de vorm van overzichtelijke stappenplannen, van een klassieke uitsmijter tot côte du boeuf.
harde kaft, 143 blz.
dv. foto's
isbn nummer 9789057672729
nieuw en compleet met bijbehorende DVD
prijs € 5,-- excl. portokosten
ophalen is niet mogelijk
083
nog beter koken met de perfecte kok
~ tips, trucs en recepten van de echte profs ~
door Marcus Polman
Hoe snipper je een uitje zonder tranen? Hoe braad je een braadstuk precies rare of juist medium? Hoe houd je je messen scherp? In Nog beter koken met De Perfecte Kok ging journalist Marcus Polman op zoek naar antwoorden op deze, en nog vele andere culinaire kwesties. Hij kreeg privéles bij driesterrenkoks Cees Helder en Sergio Herman die hun keukentrucs en een aantal recepten prijsgaven. Samen met Jonnie Boer (eveneens *) maakte hij Jonnie's wereldberoemde lamsnekje. Ook liep hij stage bij de 'kokkiesopleiding' in The College Hotel om te werken aan de noodzakelijke perfectionering van zijn snijtechnieken. Het resultaat is een basiskookboek vol praktische tips en trucs die iedere thuiskok zou moeten kennen. Uiteraard zijn ook recepten opgenomen, in de vorm van overzichtelijke stappenplannen, van een klassieke uitsmijter tot côte du boeuf.
harde kaft, 143 blz.
dv. foto's
isbn nummer 9789057672729
nieuw en compleet met bijbehorende DVD
prijs € 5,-- excl. portokosten
ophalen is niet mogelijk
083
Advertentienummer: m2089038465
Populaire zoektermen
oma keasberry in KookboekenKookboeken in Boekenescoffier in Kookboekenbeb vuyk in Kookboekenkoken met kanjersbeukers bakken in Kookboekenmiljuschka in Kookboekenkookbijbels in Kookboekenproject gezond boek in Kookboekenwannee kookboek in Kookboekengordon ramsay koken als een chef in Kookboekenkitchenaid in Kookboekenkoken met karin in Kookboekenconimex in Kookboekenclaudia roden in Kookboekenladekast gereedschaplego 7993hakschoentjesmario mathy in Cd's en Dvd'smiranda in Stripboeken