Batavia / Djakarta / JakartaBieden
Leer koken met Cas Spijkers
Bieden
Ophalen of Verzenden
Verzenden voor € 4,50
130sinds 27 mar. '24, 18:15
Kenmerken
ConditieZo goed als nieuw
Beschrijving
Cas Spijkers.
BASISKOOKBOEK VAN ALLURE
hardcover, nieuwstaat, 22 x 29 cm., 240 pagina's.
Om lekker, gevarieerd en gezond te kunnen koken is enige kennis van de basisprincipes van het koken en van de producten van groot belang.
Cas Spijkers, bekend bij jong en oud door zijn kookprogramma op tv, geeft in Leer koken met Cas Spijkers kookadviezen voor beginners en gevorderden in de keuken.
Cas spijkers houdt van in de verschillende groepen verdeelde levensmiddelen: aardappelen, groenten, peulvruchten en granen, vis, schaal- en schelpdieren, vlees, gevogelte, vruchten. melk en melkproducten en eieren.
Elk hoofdstuk begint met inspirerende, stap voor stap beschreven recepten, die vaak voorzien zijn van tips en variaties.
Daarna worden de gebruikte ingrediënten beschreven met informatie over voedingswaarde, seizoen en de bereidingswijzen die het beste kunnen worden toegepast.
Ook wordt relevante informatie gegeven over bijvoorbeeld snij technieken, bewaartips en bijzonder keuken gerei.
In specials worden verschillende voor het koken belangrijke onderwerpen belicht. Dat zijn onder andere: trendy gerechten; tips voor het plannen en organiseren van een maaltijd; bouillons; sauzen; kooktechnieken; kruiden, specerijen en smaakmakers.
Aan de hand van een uitgebreid register zijn alle recepten en informatie in een oogwerk terug te vinden.
BASISKOOKBOEK VAN ALLURE
hardcover, nieuwstaat, 22 x 29 cm., 240 pagina's.
Om lekker, gevarieerd en gezond te kunnen koken is enige kennis van de basisprincipes van het koken en van de producten van groot belang.
Cas Spijkers, bekend bij jong en oud door zijn kookprogramma op tv, geeft in Leer koken met Cas Spijkers kookadviezen voor beginners en gevorderden in de keuken.
Cas spijkers houdt van in de verschillende groepen verdeelde levensmiddelen: aardappelen, groenten, peulvruchten en granen, vis, schaal- en schelpdieren, vlees, gevogelte, vruchten. melk en melkproducten en eieren.
Elk hoofdstuk begint met inspirerende, stap voor stap beschreven recepten, die vaak voorzien zijn van tips en variaties.
Daarna worden de gebruikte ingrediënten beschreven met informatie over voedingswaarde, seizoen en de bereidingswijzen die het beste kunnen worden toegepast.
Ook wordt relevante informatie gegeven over bijvoorbeeld snij technieken, bewaartips en bijzonder keuken gerei.
In specials worden verschillende voor het koken belangrijke onderwerpen belicht. Dat zijn onder andere: trendy gerechten; tips voor het plannen en organiseren van een maaltijd; bouillons; sauzen; kooktechnieken; kruiden, specerijen en smaakmakers.
Aan de hand van een uitgebreid register zijn alle recepten en informatie in een oogwerk terug te vinden.
Advertentienummer: m2097602966
Populaire zoektermen
oma keasberry in KookboekenKookboeken in Boekenescoffier in Kookboekenbeb vuyk in Kookboekenkoken met kanjersbeukers bakken in Kookboekenmiljuschka in Kookboekenkookbijbels in Kookboekenproject gezond boek in Kookboekenwannee kookboek in Kookboekengordon ramsay koken als een chef in Kookboekenkitchenaid in Kookboekenkoken met karin in Kookboekenconimex in Kookboekenclaudia roden in Kookboekengolf plus 2006costes blouseoldtimer bakfiets in Fietsen en Brommersbinnendeur met glas 205g star dames laarzen