Pellegrino Artusi - De wetenschap in de keuken en... (2004)

€ 60,00
Ophalen of Verzenden
Verzenden voor € 5,00
430sinds 16 mei. '24, 17:31
Deel via
of

Kenmerken

ConditieGelezen
KeukenItalië
Jaar (oorspr.)2004

Beschrijving

Pellegrino Artusi
was een Italiaanse literaire criticus, schrijver en gastronoom. Hij is beroemd geworden door zijn alom bekende Italiaanse kookboek: "La Scienza in Cucina e l’Arte di Mangiare Bene (vertaling: "De wetenschap in de keuken en de kunst om goed te eten".)

Hét standaardwerk van de Italiaanse keuken. Artusi bracht in het boek een verzameling van Italiaanse recepten uit de regionale keuken bijeen, in het bijzonder uit Toscane en Emilia-Romagna, die samen het eerste nationale kookboek van Italië zouden gaan vormen.

Hardcover (in zeer goede staat) met stofomslag (met enige slijtage). 495 pagina's.  2004 in zeer goede staat.
Advertentienummer: m2115737392