Acharya Shunya - Ayurveda, als moderne levensstijl€ 20,00
Christophe Felder - Patisserie!
€ 21,50
Verzenden
Verzenden voor € 8,00
1498sinds 2 feb. '25, 14:45
Kenmerken
Beschrijving
Buitenkant iets gebutst. Binnenkant als nieuw, ongebruikt.
210 recepten, 3200 foto's, het ultieme handboek
Taal: Nederlands; Vlaams
Aantal pagina's: 799
Contributors: Félice Portier; Aniek Njiokiktjien
Patisserie! is het ultieme handboek voor iedere patissier; u vindt hier meer dan 200 recepten, geïllustreerd met stap-voor-stap-foto's. Christophe Felder is niet alleen een meester banketbakker maar ook een groot pedagogisch talent. Geschreven met steeds de amateur in het achterhoofd, is dit boek niet alleen geschikt voor de professionele patissier, maar ook een uitermate geschikte handleiding voor iedereen die geïnteresseerd is in patisserie.macarons - bonbons - crèmes - taarten - deegsoorten - decoratie - brioches - viennoiseries - lekkernijen - adventkoekjesChristophe Felder, virtuoos en gepassioneerd liefhebber van zoete lekkernijen, was 23 jaar lang chef-patissier van het chique Hôtel de Crillon in Parijs. Het werken met bloem en beslag, met de aroma's van vanille, boter en specerijen, met kleuren en smaken en met sappig fruit vormt voor hem een permanente bron van verrukking en is de drijvende kracht achter zijn creatieve...
210 recepten, 3200 foto's, het ultieme handboek
Taal: Nederlands; Vlaams
Aantal pagina's: 799
Contributors: Félice Portier; Aniek Njiokiktjien
Patisserie! is het ultieme handboek voor iedere patissier; u vindt hier meer dan 200 recepten, geïllustreerd met stap-voor-stap-foto's. Christophe Felder is niet alleen een meester banketbakker maar ook een groot pedagogisch talent. Geschreven met steeds de amateur in het achterhoofd, is dit boek niet alleen geschikt voor de professionele patissier, maar ook een uitermate geschikte handleiding voor iedereen die geïnteresseerd is in patisserie.macarons - bonbons - crèmes - taarten - deegsoorten - decoratie - brioches - viennoiseries - lekkernijen - adventkoekjesChristophe Felder, virtuoos en gepassioneerd liefhebber van zoete lekkernijen, was 23 jaar lang chef-patissier van het chique Hôtel de Crillon in Parijs. Het werken met bloem en beslag, met de aroma's van vanille, boter en specerijen, met kleuren en smaken en met sappig fruit vormt voor hem een permanente bron van verrukking en is de drijvende kracht achter zijn creatieve...
Advertentienummer: m2230528712
Populaire zoektermen
patisserie in Kookboekenchristophe felder macaronsoma keasberry in KookboekenKookboeken in Boekenescoffier in Kookboekenbeb vuyk in Kookboekenbeukers bakken in Kookboekenmiljuschka in Kookboekenkookbijbels in Kookboekenproject gezond boek in Kookboekenwannee kookboek in Kookboekenkitchenaid in Kookboekenconimex in Kookboekenclaudia roden in Kookboekenlmc caravan 2 enkele bedden in Caravans en Kamperenprimark funko pophet kruis in de asfaltjunglebloempot rektuinhuis met carportboho dress zarakoperen weegschaal in Antiek en Kunstasw genius 300europese vogels in Boekentuinieren in Tuin en Terras