Koken met vis (1991)

Bieden
Verzenden
81sinds 6 feb. '25, 18:38
Deel via
of

Kenmerken

ConditieZo goed als nieuw
Jaar (oorspr.)1991

Beschrijving

Geraffineerd koken met vis, schaal- en schelpdieren door Wolfgang Grobauer.

Verras uw gasten met deze verrukkelijke gerechten 'uit de zee'!

Inhoud:
  • Voorwoord
  • He ttijdperk van de vissen
  • Een overzicht van vis, schaal- en schelpdieren
  • Kenmerken van versheid bij vissen, schaal- en schelpdieren
  • Vissen, schaal- en schelpdieren voorbereiden
  • Koude voorgerechten
  • Warme voorgerechten
  • Hoofdgerechten
  • Register

Met vis en zeevruchten geniet u elke dag opnieuw van de smaak van de zee. Dit boek bevat originele en verfijnde recepten voor zowel hoofdgerechten als koude en warme voorgerechten. Ook biedt het u een grondige basiskennis van zowel vis als schaal- en schelpdieren: beschrijving, kenmerken van versheid, schoonmaken, fileren van vis of openen van zeevruchten, .... Zo tovert u zelf de meest geraffineerde delicatessen op het bord en wordt koken feestelijk en gezond.

Afmeting: 24 x 29,5 cm.
164 blz.
Hardcover.
Advertentienummer: m2232239061