Kwaaak! - Martin Waddell - illustraties; Helen Oxenbury - hcBieden
Olijfolie & Azijn - Clare Gordon-Smith - hc
Bieden
Ophalen of Verzenden
Verzenden voor € 4,35
430sinds 15 feb. '25, 17:27
Kenmerken
ConditieZo goed als nieuw
Jaar (oorspr.)1996
AuteurClare Gordon-Smith
Beschrijving
Olijfolie - Clare Gordon-Smith - fotografie; James Merrell - Uitgeverij De Lantaarn 2002 - vierkante hardcover 64 blz. en in prima staat.
- Olijfolie is van oudsher een van de belangrijkste smaakmakers die vrijwel dagelijks in de keuken - en met name de mediterrane - gebruikt wordt.
Olijfolie is niet alleen lekker, maar ook nog eens heel gezond.
De verschillende soorten olie zijn in te delen naar land en streek van herkomst, maar ook de wijze van oogsten en persen zorgt voor de vele variaties.
In dit boek vindt u 30 eenvoudig te bereiden gerechten die heerlijk smaken. Ze zijn voorzien van prachtige foto's.
Azijn - Clare Gordon-Smith - fotografie; James Merrell - Uitgeverij De Lantaarn 2002 - vierkante hardcover 64 blz. en in prima staat.
- Azijn wordt gemaakt van wijn, sherry, rijstwijn, cider of mout en geeft gerechten een verrassende opkikker. Het wordt gebruikt in alle grote keukens ter wereld.
Er zijn heel veel soorten azijn, want aan elke basisvloeistof kunnen nog diverse smaakmakers worden toegevoegd.
Azijn met fruit, kruiden en specerijen, zoals dragon, rozemarijn, knoflook en chilipoeder, peperkorrels en laurierblad kunt u eenvoudig thuis maken, mits u de flesjes en kurken goed steriliseert.
Dit boek bevat 30 eenvoudig te bereiden, overheerlijke recepten. Ze zijn voorzien van prachtige foto's.
aub bij voorkeur een bod op twee boeken in één koop
verzendkosten voor koper - ophalen kan ook
- Olijfolie is van oudsher een van de belangrijkste smaakmakers die vrijwel dagelijks in de keuken - en met name de mediterrane - gebruikt wordt.
Olijfolie is niet alleen lekker, maar ook nog eens heel gezond.
De verschillende soorten olie zijn in te delen naar land en streek van herkomst, maar ook de wijze van oogsten en persen zorgt voor de vele variaties.
In dit boek vindt u 30 eenvoudig te bereiden gerechten die heerlijk smaken. Ze zijn voorzien van prachtige foto's.
Azijn - Clare Gordon-Smith - fotografie; James Merrell - Uitgeverij De Lantaarn 2002 - vierkante hardcover 64 blz. en in prima staat.
- Azijn wordt gemaakt van wijn, sherry, rijstwijn, cider of mout en geeft gerechten een verrassende opkikker. Het wordt gebruikt in alle grote keukens ter wereld.
Er zijn heel veel soorten azijn, want aan elke basisvloeistof kunnen nog diverse smaakmakers worden toegevoegd.
Azijn met fruit, kruiden en specerijen, zoals dragon, rozemarijn, knoflook en chilipoeder, peperkorrels en laurierblad kunt u eenvoudig thuis maken, mits u de flesjes en kurken goed steriliseert.
Dit boek bevat 30 eenvoudig te bereiden, overheerlijke recepten. Ze zijn voorzien van prachtige foto's.
aub bij voorkeur een bod op twee boeken in één koop
verzendkosten voor koper - ophalen kan ook
Advertentienummer: m2235582080
Populaire zoektermen
oma keasberry in KookboekenKookboeken in Boekenescoffier in Kookboekenbeb vuyk in Kookboekengordon ramsay kookboekbeukers bakken in Kookboekenmiljuschka in Kookboekenkookbijbels in Kookboekengordon ramsay koken als een chef in Kookboekenproject gezond boek in Kookboekenwannee kookboek in Kookboekenkitchenaid in Kookboekenconimex in Kookboekenclaudia roden in Kookboekentoyota c-hr in Toyotabmw x6 witvolker hoog laag bedicepeak jaskerstverlichting kaarsjesmessenleggers verzilverdfietsslot, slot, kettingslot, beugelslot in Vouwfietsene90 lci bumper in Auto-onderdelenbalustrade hout in Tuin en Terrasetalage hoofden in Antiek en Kunst