Divers DORDRECHT - Theun Okkerse en Bob Wessels€ 11,49
Culinaria Europese specialiteiten Domine, Romer Ditter
€ 12,49
Ophalen of Verzenden
Afhaalpunt voor € 4,95 of thuis voor € 5,95
Thuisbezorgd voor € 6,95
580sinds 23 feb. '25, 11:09
Kenmerken
ConditieZo goed als nieuw
Beschrijving
Culinaria europese specialiteiten andre domine, joachim romer, michael ditter
isbn 9783833111273
konemann
640 blz
hardcover
28*32*4,3 cm
boek in uitmuntende staat
samenvatting
culinaria europese specialiteiten neemt u mee op een opwindende ontdekkingsreis door heel europa: van ierland tot rusland en van finland tot turkije - alle windstreken van het continent worden aangedaan. De rijkdom van elk land, zijn tradities en regionale specialiteiten, zoals die tot uiting komen in de kunst van zijn bakkers en koks, kaasmakers en slagers, distillateurs en wijnboeren, wordt in zijn volle glorie gevangen in sfeervolle fotoreportages. Zorgvuldig geselcteerde recepten, waarin het nationale karakter van een keuken tot uiting komt, maken het voor u mogelijk ook thuis van deze tongstrelende hoogtepunten te genieten. Dit boek laat u een kijkje nemen in de keukens van beroemde chef-koks, bij oesterkwkers, in de kelders van grote kaasspecialisten en de rookkamers van wereldberoemde hammen. Of in de overvolle markthallen, de drukke tapasbars of de mooiste delicatessewinkels van europa - de samenstellers speurden heel het continent af om u allerlei kenmerkende en wonderbaarlijke, alledaagse en paradijselijke, subtiele en stevige lekkernijen voor te kunnen zetten.
isbn 9783833111273
konemann
640 blz
hardcover
28*32*4,3 cm
boek in uitmuntende staat
samenvatting
culinaria europese specialiteiten neemt u mee op een opwindende ontdekkingsreis door heel europa: van ierland tot rusland en van finland tot turkije - alle windstreken van het continent worden aangedaan. De rijkdom van elk land, zijn tradities en regionale specialiteiten, zoals die tot uiting komen in de kunst van zijn bakkers en koks, kaasmakers en slagers, distillateurs en wijnboeren, wordt in zijn volle glorie gevangen in sfeervolle fotoreportages. Zorgvuldig geselcteerde recepten, waarin het nationale karakter van een keuken tot uiting komt, maken het voor u mogelijk ook thuis van deze tongstrelende hoogtepunten te genieten. Dit boek laat u een kijkje nemen in de keukens van beroemde chef-koks, bij oesterkwkers, in de kelders van grote kaasspecialisten en de rookkamers van wereldberoemde hammen. Of in de overvolle markthallen, de drukke tapasbars of de mooiste delicatessewinkels van europa - de samenstellers speurden heel het continent af om u allerlei kenmerkende en wonderbaarlijke, alledaagse en paradijselijke, subtiele en stevige lekkernijen voor te kunnen zetten.
Advertentienummer: m2238509275
Populaire zoektermen
culinaria europese specialiteitenculinariaoma keasberry in KookboekenKookboeken in Boekenescoffier in Kookboekenbeb vuyk in Kookboekenculinaria italiabeukers bakken in Kookboekenmiljuschka in Kookboekenculinaria espanakookbijbels in Kookboekenproject gezond boek in Kookboekenwannee kookboek in Kookboekenkitchenaid in Kookboekentrackpointantwoordenboek wiskundenachtblauwoud engels servies in Servies loshouten sculptuur in Antiek en Kunstzwarte schapencapsule lademama worden boekutrechtse kast in Antiek en Kunstminipannetjes