Werkboek PM Personeelsmanagement - NVT Tuincentra (1994)€ 5,00
111 recepten voor kip (1981)
€ 5,00
Verzenden
110sinds 25 feb. '25, 21:08
Kenmerken
ConditieZo goed als nieuw
Jaar (oorspr.)1981
Beschrijving
111 recepten voor kip door Jacky Davin.
Ziehier 111 verschillende manieren om kip te bereiden. Met een beetje verbeelding en kreatieve kookkunst, kan u er zelf nog veel meer bedenken.
Al deze recepten stammen uit onze eeuw. Met zou er zeker nog vijf maal zoveel kunnen vinden, indien we ook de recepten uit vorige eeuwen zouden nakijken. Kip staat namelijk reeds heel lang op de spijskaart van de meeste volkeren.
Reeds in 1248 werd te Parijs een 'Gilde van Kippebraders' opgericht, waar kipfestijnen aan de orde van de dag waren.
Pas vier eeuwen later ontstonden zulke verenigingen ook in de streek tussen Alpen en Rhône. Daar zijn die gerechten bijzonder op prijs gesteld, dankzij de voortreffelijke reputatie van het gevogelte uit de streek van Bresse, evenals door de nooit genoeg geroemde kookkunst van de meesterkoks uit Lyon.
Het staat vast, dat kip eeuwenlang op alle soorten van spijskaarten heeft gestaan. Van het kleinste restaurant tot het meest luxueze eethuis: allemaal hebben ze kip op het menu staan.
Uitgever: De Schorpioen.
Afmeting: 16 x 23,5 cm.
123 blz.
Ziehier 111 verschillende manieren om kip te bereiden. Met een beetje verbeelding en kreatieve kookkunst, kan u er zelf nog veel meer bedenken.
Al deze recepten stammen uit onze eeuw. Met zou er zeker nog vijf maal zoveel kunnen vinden, indien we ook de recepten uit vorige eeuwen zouden nakijken. Kip staat namelijk reeds heel lang op de spijskaart van de meeste volkeren.
Reeds in 1248 werd te Parijs een 'Gilde van Kippebraders' opgericht, waar kipfestijnen aan de orde van de dag waren.
Pas vier eeuwen later ontstonden zulke verenigingen ook in de streek tussen Alpen en Rhône. Daar zijn die gerechten bijzonder op prijs gesteld, dankzij de voortreffelijke reputatie van het gevogelte uit de streek van Bresse, evenals door de nooit genoeg geroemde kookkunst van de meesterkoks uit Lyon.
Het staat vast, dat kip eeuwenlang op alle soorten van spijskaarten heeft gestaan. Van het kleinste restaurant tot het meest luxueze eethuis: allemaal hebben ze kip op het menu staan.
Uitgever: De Schorpioen.
Afmeting: 16 x 23,5 cm.
123 blz.
Advertentienummer: m2239506593
Populaire zoektermen
1080 recepten in Kookboekenoma keasberry in Kookboekensterke receptenKookboeken in Boekenescoffier in Kookboekenbeb vuyk in Kookboekenbeukers bakken in Kookboekenmiljuschka in Kookboekenkookbijbels in Kookboekenproject gezond boek in Kookboekenwannee kookboek in Kookboekenkitchenaid in Kookboekenconimex in Kookboekenclaudia roden in Kookboekenvierlingsbeekdasspeld microfoonian stuart trouwjurkbeschermhoes konijnenhok ferplastbabydan traphekje flexgeldermalsen in Parkieten en Papegaaiendanzig lptemperatuur sensor in Auto-onderdelenopberg tent in Tuin en Terrasmini clubman dakdragers