Indonesian Fighting Fundamentals Bob Orlando Pentjak SilatBieden
DE KEUKEN VAN CORSICA Nicolas Stromboni 2017
€ 15,00
Ophalen of Verzenden
382sinds 6 mar. '25, 19:50
Kenmerken
ConditieZo goed als nieuw
KeukenItalië
Jaar (oorspr.)2017
Auteur Nicolas Stromboni
TypeVoorgerechten en Soepen, Hoofdgerechten, Tapas, Hapjes en Dim Sum, Taart, Gebak en Desserts, Overige typen
Beschrijving
DE KEUKEN VAN CORSICA Nicolas Stromboni
uitg Fontaine 2017
harde kaft gebonden 320 pag
'De keuken van Corsica is zó de moeite waard. Met zijn prachtige producten van zowel het land als uit de zee, opgetekend door de smaakmakers van het eiland. Eigenlijk moet je met dit boek onder je arm Corsica ontdekken.' Makkie Mulder, hoofdredacteur delicious. De recepten in dit kookboek zijn als Corsica zelf: zonnig, geurig, kruidig, authentiek, veelzijdig en een beetje ruig. Wijnhandelaar en fijnproever Nicolas Stromboni laat ons op een persoonlijke en ongedwongen manier kennismaken met alle smaken van zijn geliefde 'eiland van de schoonheid'. Het gastronomische erfgoed van Corsica komt glansrijk aan bod: je komt niet alleen alles te weten over de productie van figatellu, brocciu en mirtelikeur, maar leert ook hoe je zelf de befaamde ratatouille van Gisèle bereidt, of de canistrelli met hazelnoot van Gabriel... Alle smaken van dit prachtige eiland in 80 recepten! Nicolas Stromboni is wijnhandelaar in Ajaccio. Zijn wijnkelder is in de loop der jaren een instituut geworden, een pleisterplaats voor wijnliefhebbers en fijnproevers uit de verre omtrek. Nicolas' missie is om steeds opnieuw de ultieme Corsicaanse drank en spijs te vinden om mensen van te laten genieten.
uitg Fontaine 2017
harde kaft gebonden 320 pag
'De keuken van Corsica is zó de moeite waard. Met zijn prachtige producten van zowel het land als uit de zee, opgetekend door de smaakmakers van het eiland. Eigenlijk moet je met dit boek onder je arm Corsica ontdekken.' Makkie Mulder, hoofdredacteur delicious. De recepten in dit kookboek zijn als Corsica zelf: zonnig, geurig, kruidig, authentiek, veelzijdig en een beetje ruig. Wijnhandelaar en fijnproever Nicolas Stromboni laat ons op een persoonlijke en ongedwongen manier kennismaken met alle smaken van zijn geliefde 'eiland van de schoonheid'. Het gastronomische erfgoed van Corsica komt glansrijk aan bod: je komt niet alleen alles te weten over de productie van figatellu, brocciu en mirtelikeur, maar leert ook hoe je zelf de befaamde ratatouille van Gisèle bereidt, of de canistrelli met hazelnoot van Gabriel... Alle smaken van dit prachtige eiland in 80 recepten! Nicolas Stromboni is wijnhandelaar in Ajaccio. Zijn wijnkelder is in de loop der jaren een instituut geworden, een pleisterplaats voor wijnliefhebbers en fijnproevers uit de verre omtrek. Nicolas' missie is om steeds opnieuw de ultieme Corsicaanse drank en spijs te vinden om mensen van te laten genieten.
Advertentienummer: m2242745467
Populaire zoektermen
oma keasberry in KookboekenKookboeken in Boekenescoffier in Kookboekenbeb vuyk in Kookboekensterk in de keuken kookboek in Kookboekenbeukers bakken in Kookboekenmiljuschka in Kookboekenkookbijbels in Kookboekenproject gezond boek in Kookboekensterk in de keuken boek in Kookboekenwannee kookboek in Kookboekenkitchenaid in Kookboekenconimex in Kookboekenclaudia roden in Kookboekenkoelwerkbank 3 deurscaravelair antares 426 stapelbedâutoantieke vazen merkenmoccasins kindbinnendeur 81kruiden malerfpv bril in Radiografisch | Helikopters en Quadcoptershiab onderdelen in Vrachtwagen-onderdelentriumph motor in Triumph