Michael Veitch - Best Of Many Days (Folk)€ 5,00
BBQ Het Complete Boek - Steven Raichlen
€ 12,50
Ophalen of Verzenden
Verzenden voor € 5,25
381sinds 20 mar. '25, 13:29
Kenmerken
ConditieZo goed als nieuw
Jaar (oorspr.)2015
Beschrijving
opruiming privé verzameling
BBQ
~ het complete boek over de kunst van het barbecueën ~
door Steven Raichlen
Auteur en barbecuegoeroe Steven Raichlen staat al jaren aan de top van de internationale BBQ-scene.
Met fantastische vleesrecepten voor een culinaire BBQ laat Raichlen zien dat je creatiever kunt barbecueen dan alleen met een spiesje of een hamburger.
Hij presenteert foto-voor-foto en stap-voor-stap de geheimen van het barbecueen en grillen.
Voor de liefhebbers van barbecueën die graag een flink stuk vlees zien is dit boek inspirerende lectuur.
De auteur geeft uitleg over technieken voor onder meer de houtskool- en de gasbarbecue, informatie over basisingrediënten en voorbereidingen. Met recepten voor rund- en kalfsvlees, varkensvlees en worstjes, lamsvlees, kip enz. en een hoofdstuk over kruiden en sauzen.
Een echte handleiding waarin aan de hand van veel werkfoto's de voorbereidingen als het klaarmaken van de barbecue, behandelen (van het vlees: snijden/pareren, inwrijven met marinade of kruidenmengsel, grillen enz.) duidelijk worden beschreven en uitgelegd.
Met informatie over barbecues en barbecuebenodigdheden. De Amerikaanse herkomst blijkt uit de hoeveelheden vlees, de Nederlandse consument laat dat in de meeste gevallen over aan de professional.
paperback eerste Nederlandse uitgave 2015
BBQ
~ het complete boek over de kunst van het barbecueën ~
door Steven Raichlen
Auteur en barbecuegoeroe Steven Raichlen staat al jaren aan de top van de internationale BBQ-scene.
Met fantastische vleesrecepten voor een culinaire BBQ laat Raichlen zien dat je creatiever kunt barbecueen dan alleen met een spiesje of een hamburger.
Hij presenteert foto-voor-foto en stap-voor-stap de geheimen van het barbecueen en grillen.
Voor de liefhebbers van barbecueën die graag een flink stuk vlees zien is dit boek inspirerende lectuur.
De auteur geeft uitleg over technieken voor onder meer de houtskool- en de gasbarbecue, informatie over basisingrediënten en voorbereidingen. Met recepten voor rund- en kalfsvlees, varkensvlees en worstjes, lamsvlees, kip enz. en een hoofdstuk over kruiden en sauzen.
Een echte handleiding waarin aan de hand van veel werkfoto's de voorbereidingen als het klaarmaken van de barbecue, behandelen (van het vlees: snijden/pareren, inwrijven met marinade of kruidenmengsel, grillen enz.) duidelijk worden beschreven en uitgelegd.
Met informatie over barbecues en barbecuebenodigdheden. De Amerikaanse herkomst blijkt uit de hoeveelheden vlees, de Nederlandse consument laat dat in de meeste gevallen over aan de professional.
paperback eerste Nederlandse uitgave 2015
Advertentienummer: m2247947339
Populaire zoektermen
project gezond boek in Kookboekenhet complete airfryer boek in Kookboekenoma keasberry in KookboekenKookboeken in Boekenescoffier in Kookboekenbeb vuyk in Kookboekenkookmutsjes boekhete kolen boek in Kookboekenbeukers bakken in Kookboekenmiljuschka in Kookboekenkookbijbels in Kookboekenkookmutsjes boek in Kookboekenwannee kookboek in Kookboekenkitchenaid in Kookboekenaudi a1 xenon koplampenmelamine badkamermeubeldji fpv combo in Radiografisch & Helikopters en Quadcopterscd changer blaupunktmadoueriba 540 in Caravansantieke radiatorzwitserse klok in Antiek en Kunstskoda instructieboekjeparidon beeld in Beelden, Houtsnijwerken